Fii stăpână pe tine

Încearcă să devii un actor, şi nu un privitor. Nu este de ajuns să-ţi propui să-ţi schimbi viaţa în bine, trebuie să şi acţionezi. Fii hotărâtă, nu-ţi plânge de milă şi priveşte cu optimism orice încercare pe care o ai de depăşit. 

Bucură-te de viaţă chiar şi de una singură

Eşti singură? Nu face din asta o dramă. Dacă încă nu ţi-ai găsit jumătatea nu înseamnă că nu te poţi bucura de viaţă. Trăieşte fiecare zi cu entuziasm, călătoreşte, întâlneşte-te cu prietenii. Nu trebuie neapărat să ai pe cineva pentru a face lucrurile care îţi plac.

Fii pozitivă

Bărbaţii admiră femeile optimiste. Aşa că este bine să încetezi să vezi mereu doar partea goală a paharului. Gândeşte-te la lucrurile plăcute care ţi s-au întâmplat pe parcursul unei zile, fă-ţi planuri, relaxează-te!

Uită de reguli

Într-o relaţie, nutrebuie să urmezi un cod de conduită. „Să nu sun prima, să nu-i spun prea devreme te iubesc"! Uită de toate aceste reguli şi bucură-te de povestea ta de dragoste. Câteodată este bine să faci şi ceea ce simţi, nu doar ceea ce trebuie.

Nu te gândi la ce va fi

Femeile nu se pot abţine să nu-şi pună întrebări legate de viitorul unei relaţii. Vor să fie sigure că va dura, că partenerul le va fi mereu fidel. Nu poţi ştii nici ce se întâmplă mâine, darămite peste ani. Lasă grijile acestea deoparte şi trăieşte clipa.

Renunţă la strategii

Pentru a cuceri un bărbat nu ai nevoie de un plan, ci de farmecul tău personal. Este inutil să-ţi stabileşti cum să te porţi, cum să te îmbraci, ce să-i spui. Cea mai bună tehnică de seducţie este să fii tu însăţi.

Nu căuta idealul

Dacă ţi-ai făcut o listă cu calităţile pe care trebuie să le aibă bărbatul ideal, rupe-o! Este probabil motivul pentru care eşti singură. Lasă destinul să fie cel care decide. Poate că jumătatea ta este chiar acum lângă tine, deşi nu îndeplineşte toate cerinţele tale.

Priveşte spre viitor, desprinde-te de trecut

Când te agăţi de trecut, nu te poţi bucura de prezent. Nu lăsa melancolia şi amintirile despre momentele petrecute alături de fostul partener să te obsedeze. Dacă cunoşti un alt bărbat, dă pagina şi nu-l compara cu celălalt.

Învaţă să-l asculţi

Femeilor le place să fie ascultate, dar şi bărbaţilor. La o întâlnire nu este bine să monopolizezi discuţia, ci să încerci să afli mai multe şi despre interlocutor. Pune-i întrebări, fii atentă la ceea ce-ţi răspunde, arată-te interesată!

Sursa foto: wallpapers-web.com