Născută în Slovenia la data de 26 aprilie 1970,Melania Trump este un designer sloven-american de bijuterii şi ceasuri şi fost model. Actuala Primă Doamnă a Americii a devenit rezident permanent al Statelor Unite în 2001 şi cetăţean în 2006.

Este căsătorită din 2005 cu miliardarul american Donald Trump,fost afacerist imobiliar şi actualul preşedinte al SUA.

Iată ce nu ştiai despre Melania Trump:

1. Melania este cea de a treia soţie a lui Donald Trump

Fosta Melania Knauss a început să se întâlnească cu Donald Trump,în 1998,cu care s-a căsătorit în 2005 şi a dat naştere fiului lor,Barron,anul următor. Înainte de Melania,Donald a fost căsătorit timp de câţiva ani,în anii 1990 cu Marla Maples,o personalitate de televiziune,fostă regină a frumuseţii şi mama fiicei lor Tiffany Trump.

Cuplul s-a întâlnit în timp ce omul de afaceri era încă cu prima sa soţie,ceho-slovaca Ivana Zelnickova,cu care se căsătorise în 1977. Ei au trei copii-Ivanka,Eric şi cel mai mare copil Donald Trump Jr.,care,la 38 de ani,este cu opt ani mai tânăr decât mamă lui vitregă Melania.

2. Melania a refuzat să-i dea lui Donald Trump numărul ei de telefon


Miliardarul i-a cerut Melanie numărul ei de telafon la o petrecere la New York,în 1998,şi ea a spus nu. Melania,atunci în vârstă de 28,a fost acolo invitata lui Paolo Zampolli,omul de afaceri italian care a instituit-o ca model în SUA.

3. Soţii Clinton au fost la nunta Melaniei cu Donald

La petrecere au luat parte şi Hillary şi Bill Clinton,aflaţi printre cei 350 de invitaţi. Fostul fotomodel a purtat o rochie de 100.000 de dolari cu 1500 de cristale Dior.     

4. A crescut în Iugoslavia comunistă şi vorbeşte 5 limbi străine

Melania este şi prima doamnă din istoria SUA,născută într-o ţară comunistă şi a doua născută în afara SUA. Prima a fost Louisa Adams,soţia de origine engleză a celui de-al şaselea preşedinte John Quincy,care a condus SUA între 1825-1829. Slovena,Engleza,Sârba,Germana şi Franceza,sunt cele cinci limbi străine pe care le vorbeşte foarte bine.

 5. Îşi creşte fiul ca „micul Donald”  

Barron are 10 ani şi este o copie fidelă a tatălui Donald. Adoră să poarte costum şi gravată şi să joace golf cu tatăl său. De asemenea l-a imitat pe tată şi capitolul autoritate. „A concediat dădace,a concediat menajere”,a povestit Melania într-un interviu din 2011,adăugând că apoi le-a angajat imediat înapoi.      

 6. Are un frate vitreg secret  

Reporterul Julia Ioffe de la GQ a descoperit că tatăl Melaniei,Victor Knavs,care era descris ca muncitor şi tradiţionalist a avut un fiu secret cu o altă femeie,înainte să se căsătorească cu mama soţiei noului preşedinte al SUA. După o luptă în instanţă s-a dovedit paternitatea,iar bărbatul a trebuit să-i plătească pensie alimentară băiatului,care acum are 50 de ani şi trăieşte în Slovenia.   

7. Este prima primă doamnă care a pozat nud

Cu trei luni înainte să-l cunoască pe Donald,frumoasa Melania a pozat nud pentru o revistă franceză. Fotograful Jarl Ale de Basseville,„autorul” pozelor,spune că imaginile exprimă frumuseţe şi nu porno.    

 8. Este cea mai puţin populară soţie de preşedinte,după Hillary Clinton  

În urma unui sondaj realizat de cei de la National Post,s-a ajuns la concluzia că Melania este foarte puţin populară printre americani. Cel mai bine la acest capitol au stat Barbara Bush,  soţia lui George H W Bush’s şi Michelle Obama.    

9. Crede că oamenii ar trebui să fie mai buni unii cu ceilalţi

Chiar cu cinci zile înainte de alegeri,Melania a subliniat că viziunea ei cu privire la rolul său la Casa Albă ar fi combaterea culturii social media care a devenit prea rea şi prea dură şi care se bazează numai pe insulte legate de modul cum arată cineva şi nivelul de inteligenţă. A fost criticată pentru acest discurs,inclusiv de Lady Gaga,care a acuzat-o de ipocrizie.       

10.  Ar putea fi viitoarea Jackie Kennedy

Pamela Keogh,cea care i-a scris biografia lui Jackie Kennedy a declarat pentru Daily Mail că Melania îi seamănă lui Jackie:„Este frumoasă,deşteaptă şi îşi urmează propriile sfaturi”,a spus aceasta.

Sursă:www.theweek.co.uk

Credit foto:facebook.com