1. Stilul anilor ‘50

Toamna aceasta,renunţă la geaca de piele şi la colanţi. Acum sunt în vogă hainele în stilul anilor ’50. Se poartă fustele cu volum,hainele şi curelele care-ţi marchează talia şi bluzele care-ţi pun în valoare decolteul.

2. Genţile clasice

A venit momentul să scoţi de la păstrare genţile clasice,simple,dreptunghiulare,în genul celor purtate în anii ’70. Dacă nu ai o astfel de geantă,alege una din materiale exotice sau într-o culoare puternică.

3. Jachete îmblănite

Adaugă trenciurilor şi gecilor tale un pic de... blană naturală sau artificială:vei da un aer la modă. Poţi opta totodată şi pentru o vestă din blană. Mizează pe curele şi pe cordoane,care-ţi vor sublinia talia şi vor da impresia unei ţinute feminine.

4. Fustele lungi

Este momentul să pui la păstrare fustele scurte:sezonul acesta se poartă fustele lungi! Lejere şi uşor de purtat,ele accentuează feminitatea. Se poartă cu tricotaje de tot felul şi cu pantofi cu toc.

5. Botinele înalte

Foarte feminine şi potrivite pentru orice ocazie,botinele înalte sunt la mare căutare în acest sezon. Fie că le preferi pe cele cu toc înalt,fie pe cele cu platformă,succesul va fi garantat.

6. Carouri vesele

Poate că-ţi aduci aminte de ciorapii până la genunchi şi de pantofii Oxford. Aşadar, dacă vrei un look în tendinţe, iată-l! Fie că alegi carourile,pantofii cu toc gros şi pătrat, ciorapii 3/4 sau ochelarii de „tocilar”, fii sigură că nu vei trece neobservată.

7. Catifea pentru seară

Când vine vorba despre ţinute de seară,materialul-vedetă al acestui sezon este catifeaua. Simbol al feminităţii şi al rafinamentului,catifeaua este ideală atât pentru ţinute sobre,cu aer aristocratic,cât şi pentru rochii mai îndrăzneţe.

Poţi opta şi pentru un sacou din acest material sau poţi alege o ţinută integral din catifea. Evită să porţi catifea în combinaţie cu accesorii voluminoase sau cu lac.

8. Rochia pulover

Dacă ştii să o asortezi,este foarte şic,însă în caz contrar poate deveni un eşec total. Asorteaz-o cu cizme lungi,dresuri opace şi cu accesorii potrivite şi vei obţine o ţinută modernă,atât pentru serviciu,cât şi pentru o întâlnire cu prietenii.

9. Pantalonii evazaţi

Vestea bună este că aceştia stau bine pe majoritatea conformaţiilor,dar în special pe femeile cu posterior generos. Cele scunde sunt şi ele favorizate de acest tip de pantaloni,întrucât ei fac picioarele să pară mai lungi. Dacă optezi şi pentru o pereche de pantofi cu toc,efectul va fi garantat.

10. Etno-şic

Carourile şi costumele din două piese sunt rustice. Însă o croială feminină,care pică perfect pe linia corpului ,este potrivită pentru o ţinută de oraş. Aşadar,încearcă să combini stilul country cu cel elegant-feminin,iar rezultatul va fi foarte modern.