E adevărat că n-ai la dispoziţie ore întregi ca să te admiri în faţa oglinzii,dar asta nu înseamnă că trebuie să uiţi de tine şi să neglijezi felul în care arăţi. Mai ales acum,la începutul lui 2013,pune în practică următoarele modificări de stil ca să-ţi recapeţi încrederea în tine şi să te mândreşti cu o nouă înfăţişare.

1.Cu bujori în obrăjori

Încearcă să nu mai sari peste etapele principale ale unui ritual de frumuseţe. Asta înseamnă că trebuie să te cureţi bine dimineaţa pe faţă,să-ţi dai cu o cremă hidratantă şi abia ulterior să aplici baza de machiaj. Dă-te cu o pudră bronzantă sub pomeţi şi cu un blush puţin deasupra lor. Ai grijă ca aceste două efecte de culoare şi lumină să se completeze unul pe celălalt şi să nu rămână spaţii între ele.

2.Buze mai bine conturate

Redefineşte forma buzelor folosind un creion contur mai închis peste stratul de balsam uşor sidefat. Conturul buzelor se va vedea mult mai bine,ca să nu mai spunem că le vei da o formă de-a dreptul senzuală.

3. Pentru o privire irezistibilă...

Ştii deja cât de important e să-ţi demachiezi zona ochilor în fiecare dimineaţă şi seară şi să foloseşti un ser tonifiant pentru contur. Apoi,o simplă linie cu un creion dermatograf negru va da profunzime privirii. La final,foloseşte o mascara de definire şi alungire pentru a-ţi face  ochii să strălucească.

4. O altfel de manichiură

Unghiile şi mâinile sunt ca o carte de vizită şi spun multe despre personalitatea ta şi felul în care ai grijă de tine. De aceea,nu uita să foloseşti crema hidratantă de mâini în fiecare zi şi să-ţi
faci manichiura măcar o dată la două săptămâni. În plus,poţi opta şi pentru oja semipermanentă sau chiar pentru modelul permanent. Îndrăzneşte să combini fel de fel de nuanţe şi să-ţi asortezi unghiile cu întreaga ţinută!

5. Tunde-ţi vârfurile periodic

Părul strălucitor,plin de volum şi de culoare este cu adevărat greu de obţinut sau de menţinut. Tunde-l câte puţin la fiecare 10 săptămâni,pentru ca vârfurile să nu i se tocească şi pentru a evita încreţirea lui.

6. Încearcă o nuanţă nouă pentru păr!

Vrei să fii cu adevărat îndrăzneaţă? Optează pentru o vopsea de păr cu două tonuri mai închisă ori mai deschisă faţă de culoarea naturală a părului tău. Pentru o aranjare mai rapidă,prinde-ţi părul în coc.

7. Bucle,pentru un look nou

Dacă îţi doreşti reflexii galbene sau nuanţe de gri pentru coafură,nu ezita să-ţi schimbi şamponul normal cu unul cu formulă neutralizantă care reface efectul de blond-pal sau alb-argintiu. De asemenea,cu ajutorul unor bigudiuri sau al unei plăci,îţi poţi ondula părul şi astfel poţi schimba felul în care îl aranjezi zilnic.

8. Foloseşte mereu balsam

Pentru părul uscat şi tern,ai la dispoziţie balsamurile cu protecţie specială împotriva temperaturilor scăzute şi uleiurile care hidratează firele de păr.

9. Masează tenul ca să estompezi ridurile

Te supără liniile şi ridurile de pe faţă? Relaxează-ţi tenul cu un masaj pronunţat şi circular al muşchilor feţei. Dacă faci acest masaj timp de 20 de minute pe zi,vei observa efecte uimitoare după numai câteva săptămâni.

10. Nu uita de zona decolteului!

Nu doar faţa are nevoie de tratament hidratant! Zona decolteului e cea care arată adevărata vârstă a unei femei,aşa că ai grijă s-o demachiezi şi s-o dai cu cremă.