Balerini cu floare aplicată

O pereche de balerini în plus nu strică,mai ales că nu avem niciodată destui pantofi... Dacă vei opta pentru unii feminini,decoraţi cu o floare din acelaşi material,vei fi cu siguranţă admirată. Se asortează la blugi,pentru un look relaxat,la fustă sau la pantaloni,numai buni pentru serviciu,sau la o rochiţă înflorată,pentru plimbarea de weekend.

 

Mocasinii

Sunt foarte comozi şi numai buni pentru zilele libere de la sfârşitul săptămânii. Îi poţi purta cu pantaloni lejeri sau,şi mai bine,cu fuste.

 

Pantofi cu platformă

Pantofii cu platformă sunt foarte eleganţi. Pot fi purtaţi la serviciu cu o rochie-creion sau la o petrecere.

 

Saboţii

Nicio vară fără saboţi! Acest model revine an de an în anotimpul cald. În tendinţe sunt cei cu talpă din lemn. Cei cu franjuri şi ţinte au un look modern. Îi poţi purta cu o fustă lungă,dacă eşti adepata unui stil boem.

 

Cizmele scurte

Indiferent de sezon,cizmele sunt preferatele femeilor. Dacă te încadrezi şi tu în această categorie,poartă-le pe cele din piele întoarsă,cu talpa joasă. Cusăturile şi modelele decupate sunt de mare efect. În sezonul cald merg perfect cu rochiţele albe sau cu imprimeuri.

 

Pantofi decupaţi

Pantofii din piele întoarsă cu model decupat sunt pur şi simplu irezistibili! Pot fi purtaţi atât cu pantaloni,cât şi cu fustă.