Iată 9 moduri evidente prin care bărbaţii în mod conştient, sau inconştient, spun că te plac.

1. Semne că te place - Un zâmbet cald

Un zâmbet frumos este un semn bun,iar atunci când vine vorba de flirt,este unul dintre cele mai sigure semne că el este interesat de tine. Dacă observi că el îţi zâmbeşte,există o foarte mare şansă să te placă şi vrea să te apropii.Poate că el este un timid,aşa că de ce nu i-ai arăta încredereşi curaj,apropriindu-te de el?Un zâmbet înapoi poate iniţia o conversaţie cu el.

2. Roşeala din obraji

Probabil ştii cât de greu este să flirtezi cu baieţii timizi,dar acest lucru nu înseamnă că ar trebui să îl eviţi. Dacă observi că un tip roşeşte în preajma ta,acesta este unul dintre cele mai evidente semne că te place şi că încearcă să flirteze cu tine.Cu toate acestea,nu numai băieţii timizi roşesc,ci orice bărbat atunci când vede o fată frumoasă.Roşeala este semn ce nu trebuie ignorat.

3. Semne că te place - Contact vizual îndelungat

Acest semn este puţin mai complicat,dar cu siguranţă merită toată atenţie. Contactul vizual este important în timpul comunicării şi trebuie să folosim această formă de limbaj al corpului cât mai des.În funcţie de cât de mult bărbatul deţine un contact vizual cu tine,poţi afla dacă te place sau nu.Dacă el păstrează un contact vizual mai mult timp,decât în mod normal,ar putea fi un semn că este interesat de tine .Cu toţii facem contact vizual atunci când flirtăm,nu-i aşa? Chiar şiîn cazul în care un bărbat te priveşte pentru o perioadă scurtă de timp,el s-ar putea,de asemenea,să flirteze cu tine,însă este puţin mai timid.

4. Imitarea gesturilor

Uneori,bărbaţii imită involuntar acţiunile unei femei pe care o plac,chiar fără să ştie. „Oglinda” este un alt semn că flirtează cu tine.Este un gest natural pe care îl facem atunci când cel de lângă noi ne place.În plus,o mulţime de site-uri de întâlniri sfătuiesc bărbaţii să folosească tehnica de oglindire,atunci când flirtează,în ideea de a li se întoarce gestul.

5. Semne că te place - Mâinile pe şolduri

Dacă el stă cu mâinile pe şolduri,sau pune degetele în buclele curelei,el ar putea fi interesat de tine. În acest fel,el încearcă să-ţi arăte că este un om încrezător.

6. Atingeri

Dacă te atinge delicat,voluntar,cu siguranţă este unul dintre acele semne că te place. Este modul cel mai simplu şi evident pe care îl poate face ca să obţină atenţia ta şi de a găsi orice scuză pentru a continua conversaţia cu tine. Cele mai multe dintre noi ignoră acest semn important,dar nu ar trebui să o faci.La urma urmei,el ar putea fi iubitul tău!

7. Semne că te place - Poziţia capului

Modul în care bărbatul înclină capul poate semnifica,de asemenea,că el te place. Dacă el înclină capul spre tine,acest lucru înseamnă că ascultă cu atenţie fiecare cuvânt pe care îl spui.Acest lucru înseamnă,de asemenea,că e foarte sensibilla ceea ce vorbeşti despre el şi este implicat în conversaţia cu tine.

8. Dilatarea pupilelor

Uneori ochii noştri ne dau de gol fără să vrem.Când suntem atraşi de cineva,sau ceva,pupilele se dilată şi devin mai mari.Dacă observi că ochii tipului se dilată,este unul dintre cele mai evidenţe semne că te place şi că este foarte interesat de tine.

9. Semne că te place - Agitaţia involuntară

Te frămânţi în preajma unui bărbat pe care îl placi? Este vorba despre aşteptări,deoarece nu şti dacă este,sau nu este interesat de tine. Dacă îl vezi şi pe el agitat,este pentru că şi el este interesat de tine şi puţin nervos pentru a începe o conversaţie.


Citeşte şi:

Învaţă să flirtezi,chiar dacă eşti timidă

Zodia trădează felul în care flirtezi