Demonstraţii de gătit de mare clasă

Pe parcursul unei întregi zile,publicul îi va încuraja pe cei 10 finalişti din Arena Bucătarilor,va asista la demonstraţii de bartending şi îi va susţine pe cei mici,din Arena Bucătăraşilor.

Juriul,condus de Chef Cezar Munteanu,Chef Rotisseur du Bailliage de Roumanie,Senior Lecturer in Gastronomy,îi va evalua pe cei 10 finalişti din Arenă în funcţie de creativitatea preparatelor,prezentarea în farfurie,respectarea practicilor de lucru,dar şi după gust şi aspect.  Din juriu mai fac parte:Ioan Florescu – Maestru în Arta Culinară,Chef Giovanni Piseli,Chef Bruno Keist – Maestru în Arta Culinară,din Elveţia,Chef Adrian Pop-Maestru în Arta Culinară. Totodată,juriul va fi pus la treabă,având gustoasa sarcină să încânte publicul participant cu demonstraţii de gătit de mare clasă.

Cei mai buni barmani şi bucătarii-copii

În cadrul evenimentului,publicul va asista şi la demonstraţii spectaculoase de bartending.  În cadrul competiţiei Arena Barmanilor vor fi aleşi barmanii care dau dovadă de îndemânare şi tehnică impresionantă în mânuirea şi prepararea băuturilor.

Micii bucătăraşi,pasionaţi de la vârste fragede de bucătărie,vor avea şansa să-şi arate îndemânarea în cadrul Arenei Bucătăraşilor,o competiţie amicală dedicată copiilor. Cei mici se vor întâlni şi cu super-eroii fructe şi legume din programul educaţional „Sănătatea începe din farfurie”.

Ziua dedicată gastronomiei se va încheia cu două concerte – Alex Velea şi Trupa Taxi.

Program Arena Bucătarilor Selgros 2014:

12:00-Prezentare finalişti şi juriu Arena Bucătarilor,împărţire ingrediente şi începere concurs

12:30-Sănătatea începe din farfurie

13:30-Arena Bucătăraşilor

14:00-Demonstraţii de gătit 

15:30-Premiere Arena Bucătăraşilor

17:00-Premiere Arena Bucătarilor

17:30-Arena Barmanilor

19:00-Concert Alex Velea

20:00-Concert Trupa Taxi