Sa alegi rochia perfectă pentru petrecerea dintre ani este un proces dificil. Împreună cu magazinul online Laris Fashion am realizat o listă cu Top 10 cele mai populare tendinţe în materie de rochii de Revelion. Am ales pentru tine 10  trenduri grupate în funcţie de stilul pe care vrei să îl abordezi. Un lucru e garantat:cu siguranţă vei întoarce capete

Dispoziţia pe care o ai când intrii în noul an te va insoţi pe tot parcursul lui 2016,aşa că ai mare grijă ce ţinută alegi că să te simţi sexy şi sigură pe tine.

Cel mai important trend al anului este culoarea roşie.Ţinutele în roşu sunt cele mai recomandate pentru petrecerea de Revelion. Roşul atrage repede atenţia şi captivează privirile observatorilor.

Rochiile lungi

Datorită eleganţei lor,rochii lungi vor fi mereu populare. Ele te fac să te simţi înaltă şi feminină. Optează pentru o rochie lunga dacă vrei sa îţi scoţi silueta în evidenţă şi să pari mai slabă.

Ele sunt destinate exclusiv ocaziilor speciale şi te vor face să strălucesti în atenţia tuturor. Alege această ţinută pentru o petrecere formală şi poartă o pereche de tocuri înalte pentru efect maxim.

1.Rochia lungă cu umerii goi

Cel mai clasic model de rochie lungă de seara este cea cu cu umerii goi sau decupaţi parţial. Spatele gol este îndrăzneţ dar în acelaşi timp emană eleganţă.

Ele se poartă într-un mediu formal şi se asortează cu un lanţisor fin şi un şal elegant care să îţi ţină de cald la miezul nopţii.

2.Rochia lungă cu crăpătură pe picior

Rochia lungă cu crăpată în lateral sau în spate îţi asigură un grad de confort mai mare. Extrem de senzuală,vei fura privirile tuturor bărbaţilor de la petrecere care vor încerca să intre în vorbă cu tine.

Îţi recomandăm să te pregăteşti cu o pereche specială de pantofi care să meargă cu această ţinută. Crăpătura îţi va scoate în evidenţă picioarele aşa ca ai grijă să te avantajeze.

3.Rochie lunga de tip Sirena

Pentru cele mai elegante evenimente din noaptea dintre ani alege o rochia lungă de tip sirena. Este mai greu de purtat dar te va transforma în atracţia serii.

Acest tip de rochie se potriveşte femeilor mai înalte deşi cu perechea de tocuri potrivite oricine o poate purta. Îţi recomandăm să eviţi să stai mult pe afară deoarece lungimea rochiei îţi va îngreuna mersul şi este posibil să se murdărească uşor.

Rochiile scurte

Petrecerile de tip cocktail sau club cer o rochie scurtă care să îţi permită libertate de mişcare.  Foarte versatile şi vesele,rochiile scurte încurajează la distracţie şi sunt perfecte pentru o locaţie mai puţin formală.

Rochia scurtă îţi va scoate în evidenţă picioarele aşa că asortează inteligent cu o pereche frumoasă de pantofi.

4.Rochia in forma de “A”

Rochia în formă de A este  rochie a armoniei deoarece completează lăţimea umerilor prin volumul rochiei iar la talia este strânsă,la nivelul şoldurilor.

Ea îţi va scoate în evidentă siluetă şi poate trăda un decolteu provocator sau,dupa preferinta,discret. Este rochia perfectă pentru socializare la o petrecere cocktail.

5.Rochia scurtă mulată

Rochiile scurte mulate pe trup sunt foarte sexy,ideale pentru o seară de distracţie. Atât femeile cât şi bărbaţii le iubesc aşa că îl putem numi un trend nemuritor.

O rochie de seară mulată te va face să arati şi să te simţi hot oriunde. Dacă optezi pentru un decolteu deschis nu uita să accesorizezi cu bun gust.

6.Rochia scurta tip “Empire”

Rochiile scurte tip Empire avantajează siluetele mai plinuţe deoarece au talia foarte ridicată,până sub sâni şi apoi se depărtează de corp. Versatilitatea trendului Empire îl face să fie foarte îndrăgit de femei. Rochia îţi oferă  naturaleţe şi libertate de mişcare şi este mai mult distractivă decât formală.

Rochiile din dantelă

Trendul rochiilor din dantelă este iniţiat de către vedetele de la Hollywood. Cu o astfel de ţinută te vei simţi ca un superstar si vei arata de milioane.

Acest tip de rochie poate fi ori lung ori scurt,modelul îl alegi în funcşie de petrecerea la care mergi.

7.Rochia lungă din dantelă

Rochiile lungi din dantelă sunt un simbol al eleganţei care te vor face să te simţi ca pe covorul roşu.

Realizată dintr-un material delicat care se simte minunat pe piele,rochia de dantelă va atrage atenţia tuturor asupra ta. Dacă te decizi să porţi o rochie lungă din dantelă,ai grijă să nu fie transparentă.

8.Rochia scurtă din dantelă

Modelul de rochie scurtă din dantelă este o combinaţi perfect echilibrată între eleganţă şi distracţie. Este alegerea perfectă pentru o seară într-un club elegant şi garantat toate privirile vor fi asupra ta.

Rochia de dantelă te va face sa te simţi mereu stăpână pe situaţie. Alege o dantelă dublată care doar lasă impresia că nu porţi nimic pe dedesubt. .

Rochiile asimetrice

Un trend mai inedit este reprezentat de către rochiile asimetrice. Alege acest model dacă vrei să te distanţezi de ţinutele clasice.

Atragatoare prin unicitatea ei,rochia asimetrică se potriveşte mai multor tipuri de corp şi nu este aşa restrictivă precum alte tipuri de rochii.

9.Rochia cu trenă

Unul dintre cele mai apreciate modele de rochie asimetrică este este cel cu trenă. Scurtă în faţă dar lungă în spate,modelul cu trenă este foarte apreciat de femei pentru că le oferă mult confort.

Superbele rochii cu trenă îţi vor permite să te simţi bine toată noaptea şi să scapi de inhibiţii. Partea lungă ca crea mister,iar partea lungă îţi va scoate în evidenţă picioarele aşa că ai mare grijă la pantofi.

10.Rochia asimetrică cu o singură mânecă

Modelul de rochie asimetrică cu o singură mânecă este foarte inedit şi tinde spre eleganţă. Ea îţi în mod seducător umărul dezvelit pentru a tachina bărbaţii.

Unele modele sunt completate cu o mânecă din dantelă care dă o alură exotică vestimentaţiei. O poţi accesoriza cu un simplu voal roşu pe care îl poţi folosi ca să te acoperi.

Poţi găsi mai multe sfaturi de fashion pe:www.larisfashion.ro