1.   De obicei,sânul drept este mai mic decât cel stâng,lucru care se întâlneşte la aproximativ 80% dintre femeile de pe planetă. Aşadar,este un lucru normal.

2.    Sânii cresc în dimensiune cu o săptămână înainte de menstruaţie. Şi dacă se îngraşă cu un kilogram,sânii acelei femei se vor mări cu 20 de grame,spun studiile.

3.    Potrivit cercetătorilor americani de la Universitatea din Cincinnati,greutatea medie a sânilor unei femei este de aproximativ 400 de grame.

4.    Potrivit unui sondaj realizat de producătorul de sutiene Triumf,femeile britanice au,în medie cei mai mari sâni din Europa. Mai mult de jumatate dintre ele au dimensiunea cupei sutienului D.

5.     Prima operaţie de mărire a sânilor a avut loc la sfârşitul secolului al XIX-lea,în Franţa,iar implantul pe care l-a primit pacienta a constat în grăsime.

6.   În Statele Unite ale Americii,peste două milioane de femeiau implanturi mamare,spun statisticile.

7.   Primul sutien a fost inventat de către britanici,în anul 1886.

8.    Potrivit statisticilor,70% dintre femeile de pe Glob nu sunt mulţumite de bustul lor,de aceea ele visează să aibă sâni mai mari.

9.    În Ametica,la clinica Mayo,se fac an de an peste 600 de operaţii de micşorare a sânilor. Femeile care recur la aceste intervenţii se plâng de dureri de spate,altele spun că nu pot să alerge.

10.    Mai multe studii au arătat că prima dată când se uită la o femeie,bărbaţii sunt atraşi de sânii acesteia.

11.    Cercetătorii britanici spun că volumul sânilor poate să se mărească cu până la 25% în timpul unei partide de amor,dacă femeia este suficient de excitată.

12.    Şi bărbaţiipot alăpta. Lactaţia masculină este un efect secundar al unor tratamente.


Mai citeşte şi:

Măreşte-ţi sânii urmând 3 paşi simpli

Cum te pregăteşti pentru operaţia de implant mamar?