Turcoazul,te ajută în momentele de cumpănă 

Violenţa domestică şi agresiunea de orice fel îşi găsesc sfârşitul atunci când porţi turcoaz. Şi nu doar atât! Înţelepciunea,înţelegerea şi calmul în relaţia cu partenerul le poţi atrage dacă porţi această piatră semipreţioasă. Ea păstrează vie dragostea şi menţine prieteniile.

 Cuarţul roz face mai dulce fericirea în doi 

Cuarţul roz este piatra iubirii,a păcii şi a inimii deschise,a fericirii şi fidelităţii. „Încălzeşte” inimile reci şi vindecă bolile sufleteşti. Nu în ultimul rând,apropie sufletele-pereche şi le ajută să treacă peste greutăţi.

 Agata albastră aduce armonie 

Este cunoscută ca o piatră aducătoare de armonie. Agata albastră absoarbe energiile negative şi aduce înţelegere şi ataşament în cuplu. În plus,ajută în detectarea persoanelor care mint,făcând o relaţie de prietenie să dăinuiască în timp şi îndepărtează persoanele care vor să le facă rău celor doi parteneri. Nu în ultimul rând,intensifică dorinţa sexuală.


Citeşte şi:

Iată "formula succesului" în dragoste!

Vezi ce puteri au amuletele de dragoste


Jasperul verde reînvie senzualitatea 

Jasperul verde indian reechilibrează viaţa amoroasă care a întâmpinat dificultăţi şi îi încurajează pe cei căsătoriţi să-şi facă mai multe complimente şi cadouri. La fel de important este că reîmprospătează şarmul feminin şi favorizează intimitatea şi senzualitatea.

 Magnetita lecuieşte gelozia 

Magnetita neutralizează sentimentul de gelozie,mai ales dacă este nejustificat. Scoate la iveală iubirile secrete şi încurajează dialogul în cuplu. Această piatră este de folos în caz de conflicte şi de răceală în cuplu deoarece calmează situaţiile dificile.

Safirul previne certurile

Safirul stimulează înţelepciunea şi alungă gândurile negative,care pot provoca certuri. El deschide spiritul persoanei care o poartă,fiind de ajutor în menţinerea relaţiei cu partenerul,dar şi cu prietenii. De asemenea,te ajută să treci peste greşelile celui pe care îl iubeşti.

Agata verde stârneşte pasiunea

Oferă bunăstare şi pace sufletească celor care se iubesc. Agata verde reînvie dorinţa pierdută,favorizează împăcarea cuplului după o ceartă şi îi încurajează pe cei care se iubesc să fie mai atenţi în relaţie. De asemenea,se spune că bijuteriile cu agata verde îi „leagă” pe oameni cu însemnul dragostei.

Citrinul este piatra seducţiei

Citrinul alungă resentimentele. El inspiră dorinţe sexuale puternice faţă de cel pe care îl iubeşti,detectează nemulţumirile partenerului şi te ajută să‑l linişteşti cu calm şi înţelepciune. În plus,inspiră nevoia de a face declaraţii de dragoste.

Turmalinul dă stabilitate cuplului

În dragoste,turmalinul te inspiră să dai frâu liber pasiunii,căci intensifică iubirea. De asemenea,aduce echilibru şi linişte în relaţia de cuplu,încurajând totodată stabilitatea şi încrederea în cel drag.

Acvamarinul limpezeşte gândul

Energia acvamarinului are darurile de a-ţi limpezi gândurile,de a te face mai împăciuitoare şi mai creativă pentru a găsi rezolvări la neînţelegerile care se ivesc. Absoarbe energiile negative şi aduce înţelegere şi ataşament în cuplu.

Opalul sporeşte fericirea conjugală

Opalul este purtătorul fericirii conjugale. El are o energie pozitivă ce inspiră creativitatea în ceea ce priveşte viaţa amoroasă şi respectul partenerilor. Opalul îi ajută pe cei căsătoriţi să se înţeleagă şi este un simbol al fertilităţii şi sentimentelor profunde.

Aventurinul favorizează sinceritatea

Aventurinul aduce imaginaţia în relaţia de cuplu,chiar şi în ceea ce priveşte viaţa sexuală. În plus,este o piatră cu energii care scot în evidenţă calităţile partenerului,favorizează sinceritatea şi descurajează infidelitatea. Te face mai atentă la nevoile celui drag şi îţi garantează o doză suplimentară de răbdare.