Urmăriţi acest ghid pentru camera de zi pentru a vă asigura că aveţi toate elementele esenţiale, atunci când vine vorba de noul dvs. living.

 

Iată cele cinci piese principale de mobilier de sufragerie de care veţi avea nevoie pentru a vă amenaja spaţiul şi a-l face confortabil.

1. Canapea

Primul element esenţial pentru camera de zi, pe care ar trebui să îl achiziţionaţi cu prioritate, este canapeaua. Fiind cea mai mare piesă de mobilier din cameră, canapeaua este esenţială pentru stabilirea tonului potrivit al spaţiului dvs.

 

Sunt câteva lucruri pe care ar trebui să le luaţi în considerare înainte de a cumpăra o canapea: cât spaţiu aveţi la dispoziţie, câţi membri ai familiei sau prieteni ar trebui să încapă laolaltă pe canapea sau dacă aveţi animale de companie. În funcţie de răspunsurile la aceste întrebări, vă puteţi orienta către colţare living, canapele extensibile sau canapele din piele potrivite.

2. Măsuţă de cafea

Următorul pas este să achiziţionaţi o măsuţă de cafea pentru camera dvs. de zi. Aceasta vă va ţine cafeaua dimineaţa, mâncarea după-amiază şi obiectele personale pe tot parcursul zilei.

3. Suport media

Dacă vă uitaţi la televizor sau Netflix, atunci veţi avea nevoie de un suport media sau de o consolă media pentru a vă ţine televizorul. Asiguraţi-vă că stilul pe care îl alegeţi se potriveşte cu restul camerei.

4. Mese laterale

Mesele laterale sunt minunate pentru a ţine lămpile de masă sau telecomanda.

5. Scaune sau fotolii

Ar trebui să aveţi cel puţin un scaun sau fotoliu în camera dvs. de zi pentru a echilibra spaţiul şi pentru a oferi locuri de şezut suplimentare. Atunci când sunt aşezate lângă canapea, fotoliile ajută la crearea unui spaţiu confortabil pentru a primi oaspeţii.

Decoraţiuni pentru camera de zi

Aceasta este o prezentare generală a decorului camerei de zi, a iluminatului şi a altor produse de care este posibil să aveţi nevoie pentru a finaliza designul camerei de zi. Aceste elemente esenţiale ale camerei de zi vor fi dictate de gustul, caracterul şi stilul dvs.

6. Covor

Cui nu îi place senzaţia unui covor moale sub degetele de la picioare când păşeşte în sufragerie?

7. Lustră

Selectaţi un candelabru care are cel puţin 4-5 becuri pentru a vă asigura că camera de zi este bine luminată. Dacă aveţi tavane joase, este mai bine să alegeţi o aplică.

8. Lămpi de masă

Adăugarea lămpilor de masă pe părţile laterale ale canapelei dvs. poate oferi iluminare direcţionată atunci când doriţi să citiţi o carte sau o revistă, de exemplu.

9. Perne

Pernele sunt o modalitate excelentă de a adăuga un stil personal spaţiului dvs. De asemenea, ajută la sprijinirea spatelui. Este foarte uşor să schimbaţi tematica livingului prin înlocuirea feţelor de pernă, în fiecare sezon.

@unsplash