Ai un bust generos

În acest caz, alege întotdeauna un costum de baie care să îţi susţină foarte bine partea de sus. Poţi opta pentru modele cu bustieră, cupe rezistente sau chiar costume de baie întregi, care sunt la modă vara aceasta. În acest fel te vei simţi confortabil şi vei arăta bine. Dacă banda din spate este mai lată, susţinerea va fi şi mai mare. Ca mărime, ghidează-te după sutienul pe care îl porţi în mod normal.

Ai bustul mic

Caută modele cât mai încărcate în partea de sus cu diverse detalii, precum catarame, franjuri şi volane sau tăieturi neobişnuite, în culori deschise.Totodată, dacă îţi doreşti să creezi puţin volum, optează pentru cupe sau costume de baie cu push-up, care au sutiene cu bureţei din silicon încorporaţi.

Ai siluetă în formă de pară

Eşti dotată cu şolduri proeminente? Este important să atragi atenţia în partea de sus a corpului cu un sutien interesant, care fură privirea, pentru a echilibra proporţiile. Şi slipul este foarte important. Alege un model care se termina exact deasupra celei mai late părţi a şoldului, mai plin în spate, şi evită costumele de baie cu pantaloni scurţi sau cu fustă. Caută bikini întregi reglabili, pe care poţi să îi ajustezi cum doreşti.

Ai siluetă în formă de măr

Dacă ai abdomenul mai proeminent şi nu te simţi confortabil să-l expui, optează pentru un model într-o singură piesă sau pe unul modelator, care se mulează armonios pe forme. Poţi alege şi costume de baie care au slipul cu talie înaltă sau cele gen rochiţă, ideale pentru o siluetă voluptuoasă.

Idei CPF

Pentru femeile cu forme, cheia este să îţi pui atuurile în evidenţă, dar să le oferi şi susţinerea de care au nevoie.

Dacă eşti foarte slabă, alege imprimeuri îndrăzneţe sau decupaje şi tăieturi asimetrice în zona şoldurilor, pentru a crea iluzia de rotunjime.