În autobiografia sa, Open, Agassi îşi aminteşte că ardea de nerăbdare să participe la bal, ştiind că cei doi câştigători din acel an, cel masculin şi cel feminin, vor dansa împreună la eveniment. Sportivul american era îndrăgostit de tenismena din Germania încă de pe vremea când ea a oferit un interviu pentru o televiziune franceză: „Am fost ca lovit de fulger, vrăjit de graţia ei subtilă, de frumuseţea ei naturală. I-am transmis un mesaj, în 1991, dar nu mi-a răspuns...”


După ce l-a învins pe Goran Ivanišević, Andre s-a prezentat la bal a doua zi, însă a avut supriza să constate că, pentru prima dată în istorie, dansul campionilor fusese anulat. „Am încercat din răsputeri să-i conving să-l anuleze”, a glumuit Graff ulterior. „Nu ştiam să dansez...”, a adăugat ea.


Totuşi, Andre a întâlnit-o pe Steffi la eveniment când au pozat împreună cu trofeele lor. „«Aş vrea să stau puţin de vorbă cu tine», i-am spus. Niciun răspuns din partea ei. A zâmbit doar puţin şi nici măcar nu-mi dădeam seama dacă era încântată de ce-i spusesem sau doar stânjenită”, îşi aminteşte Agassi.
Abia câţiva ani mai târziu a reuşit Andre să se apropie mai mult de Graf. Ea a avut o relaţie amoroasă cu pilotul de Formula 1 Michael Bartels, între 1992 şi 1999, iar el a devenit iubitul lui Brooke Shields în 1993.