Timpul petrecut cu familia şi prietenii,dar şi iluminatul,creează pentru 75% dintre bucureşteni sentimentul de acasă. CasoTeca îţi prezintă 28% dintre bucureşteni preferă interacţiunea online în loc să invite oamenii acasă.

Rezultatele studiului replicat pentru Bucureşti se împart în patru categorii,întocmai ca în studiul global:spaţiu,lucruri,relaţii şi loc. Dintre acestea,cele mai importante date sunt:

Relaţii

-„Acasă” este un loc al emoţiilor pozitive:88% asociază acasă cu siguranţa şi cu sentimentul de familiaritate,87% cu grija şi 83% cu sentimentul de apartenenţă.

-73% dintre bucureştenii care se află într-o relaţie petrec timp acasă cu partenerul/a în fiecare zi şi,cu toate acestea,3 din 10 bucureşteni consideră că ar trebui să petreacă mai mult timp cu partenerul/a lor.

-De cele mai multe ori,activităţile pe care bucureştenii aleg să le facă alături de cei dragi acasă sunt:să ia masa împreună,să stea de vorbă şi să se uite la filme/TV.

-Dacă ar avea o oră în plus liberă,55% dintre bucureşteni ar alege să o petreacă alături de un membru al familiei,însă există şi un număr mare de bucureşteni care ar alege să petreacă o oră singuri (3 din 10).

Află mai multe despre studiu pe casoteca.ro