Este normal ca organismul să fie acid dimineaţa. Această stare se datorează diferitelor procese care au loc în timpul somnului. Acesta este unul dintre motivele pentru care corpul pare epuizat de cum te trezeşti. Cafeaua consumată la prima oră a dimineţii nu va face decât să înrăutăţească lucrurile,deoarece creşte aciditatea.

Aşa că,trebuie să-ţi alcalinizezi corpul cu scopul de a avea energie a doua zi. Consumul de băuturi alcaline va echilibra pH-ul organismului. Cu toate acestea,ţine cont de faptul că nu trebuie să le consumi în doze mari.

 

Ce să bei ca să slăbeşti

 

Pentru a alcaliniza organimsul,a slăbi şi a ţine la distanţă cancerul,prepară această băutură!

Ai nevoie de:

½ cană de zeamă de lămâie

½ ceaşcă de oţet de mere

Un vârf de cuţit de ardei iute roşu

Notă:Dacă gustul este prea puternic pentru tine,adaugă două ceşti de apă.

 

Cum prepari amestecul

 

Pune ingredientele în blender şi mixează. Bea sucul dimineaţa,după ce te trezeşti. Această băutură îţi va oferi o mulţime de beneficii pentru sănătate. Şi anume,oţetul de mere şi sucul de lămâie vor alcaliniza pH-ul organismului. Ardeiul iute stimulează metabolismul şi previne toate tipurile de boli,cum este cancerul.

 

Băutura care-ţi dă energie

 

Acest preparat îţi va da toată energia necesară,deoarece este bogat în potasiu,vitaminele C şi B şi proteine.

Ai nevoie de:

2 ceşti frunze de spanac

1 felie de ghimbir

¼ din afine congelate

 

Cum o prepari

 

Pune în blender toate ingredientele şi adaugă puţină apă,dacă mai este nevoie pentru a subţia preparatul. Dacă vrei să-i îmbunătăţeşti valoarea nutritivă,adaugă spirulină.