Zmeură,căpşuni,afine-la congelator

Pune o cană de fructe congelate în mixer,adaugă un pic de iaurt grecesc şi un câteva linguri de miere-şi gata! Ai un desert minunat colorat,  cremos şi plin de fructe! Şi prietenos cu silueta!

Banane îngheţate

Sunt delicioase,au consistenţa îngheţatei şi,în combinaţie cu câteva ingrediente,o pot înlocui cu succes. Pune câteva banane coapte la congelator,scoate-le când s-au întărit bine,pune-le într-un mixer şi,eventual,adaugă puţină cacao (poate şi un cubuleţ de unt). Amestecă bine totul – vei obţine un desert poaspăt,delicios şi sănătos,fără zahăr rafinat şi fără E-uri.

Lapte de cocos la zero grade

Poţi folosi lapte de cocos dacă vrei o îngheţată sănătoasă,dar şi dacă ai intoleranţă la lactoză. Îl obţii fie extrăgându-l dintr-o nucă de cocos,în care ai practicat 2 orificii,fie gata ambalat. Pune-l în congelator,în cutia pentru cuburi de gheaţă,apoi pune cuburile în mixer şi amestecă-le cu praf de cacao şi miere sau cu bucăţi de ciocolată neagră. Mixul este delicios şi în plus beneficiezi de acizii graşi sănătoşi furnizaţi de amestecul cu pricina.


Citeşte şi:

Fructele care te scapă de kilogramele în plus

Cele mai bune alimente împotriva stresului