Iată trei ingrediente care ajută în procesul de detoxifiere:

1. Menta

Menta însufleţeşte acest suc cu o explozie de prospeţime şi ajută la digestie şi detoxifiere prin stimularea fluxului de bilă din ficat în vezica biliara,astfel că grăsimile vor arde mai repede. În plus,menta este un antibacterian natural care îmbunătăţeşte producţia de suc gastric şi funcţia muşchilor mucoasei stomacului şi a intestinelor. Are efect calmant asupra tractului gastro-intestinal,ajutând la ameliorarea gazelor şi a senzaţiei de greaţă.

2. Lămâia verde

Similar cu menta,lămâia stimulează producţia de bilă,care ajută la detoxifiere. În plus,creşte producţia bilei din ficat,care îşi găseşte în cele din urmă drumul său în intestine. Rolul său este de a descompune grăsimile alimentare.

3. Castravetele

În afară de a oferi un impuls de energie de vitamine B,castravetele hidratează organismul şi-l ajută la eliminarea toxinelor. Castravetele are efect antiinflamator şi ajută la creşterea părului sănătos.

1. Smoothie pe bază de castravete


Ingrediente

-2 castraveţi
-mentă proaspată
-500 ml apă filtrată
-puţină sare de mare
-stevie lichidă,după gust

Mod de preparare

Spală toate ingredientele,curăţă castreveţii şi taie-i pe lungime. Adaugă toate ingredientele cu excepţia steviei în blender şi amestecă până se omogenizează. Pune o bucată de tifon în gura paharului şi toarnă conţinutul din blender,prin folosirea unei linguri pentru a apăsa şi extrage tot amestecul. Adaugă stevie,dacă îţi place.

Dacă laşi coaja la castravetevei obţine un suc mai gros,dar acest lucru îmbunătăţeşte conţinutul de siliciu din suc. Dacă alegi să faci acest lucru,adaugă apă pentru a subţia amestecul. Alternativ,foloseşte apă din nuca de cocos în loc de apă filtrată şi omite adăugarea îndulcitorilor.

Beasucuriverzi care te ajută la detoxifierea şi hrănirea celulelor cu fiecare înghiţitură.

Credit foto:www. mindbodygreen.com