Studiile de specialitate au scos la iveală că,în relaţiile între parteneri de sex feminin,se produc mai multe orgasme decât în cele normale,dintre o femeie şi un bărbat.

Mai exact,studiul ale cărui rezultate au fost publicate în august 2014,arată că femeile care au activitate sexuală ajung în proporţie de 75% la orgasm,în timp ce cuplurile heterosexuale ating climaxul în proporţie de 60%.

Explicaţia ar fi că femeile îşi cunosc mai bine trupul şi profită de orice zonă erogenă,pentru a ajunge pe culmile plăcerii. Explorează-ţi corpul şi pune în aplicare următoarele trucuri! Vei descoperi comoara plăcerii.

Cunoaşte-ţi corpul

Da,exact aşa cum ai auzit. Explorează fiecare colţişor al trupului tău şi descoperă ce anume te excită şi ce anume îţi crează senzaţii care îţi pot afecta starea de bine. Ia în calcul că fiecare femeie e diferită,deci ce o excită pe una,o lasă pe alta „rece“.

Nu încerca să ai orgasm ca un bărbat

Orgasmul masculin este mai uşor de atins. Probabil de dragul evoluţiei,ejacularea tinde să se producă mai rapid şi este în numeroase cazuri însoţită de orgasm. La femei,lucrurile sunt mai complexe,pentru că intră în ecuaţie clitorisul,punctul G,vulva şi perineu. Toate sunt zone erogene,care au nevoie de atenţie.

Încearcă mai multe tipuri de stimulare

Scriitoarea Jenny Block spune că cea mai bună modalitate de a ajunge la orgasm,pentu o femeie,este să stimuleze clitorisul şi să combine penetrarea vaginală cu cea anală,în funcţie de ce anume îi oferă o stare de excitaţie maximă. Uneori,aceasta este atât de intensă,că e aproape greu de suportat.