Deliciu cu pepene galben şi merişoare

Ce poate fi mai savuros decât parfumul pepenelui galben combinat cu dulceaţa acrişoară a merişoarelor? Amestecă într-un blender 2 felii mari de pepene galben fără seminţe,o jumătate de cană de afine şi o jumătate de cană de merişoare împreună cu câteva cuburi de gheaţă.

Nu vei avea doar o băutură răcoritoare,ci şi un remediu natural pentru diferite afecţiuni. Merişoarele elimină bacteriile din sistemul urinar,în timp ce pepenele galben neutralizează acţiunea toxinelor din sânge.

Citeşte şi:

Suc de lămâie pentru păr puternic

5 leacuri cu pepene verde

Coctei dulce-acrişor

Pentru zilele în care te simţi fără vlagă,încearcă o băutură ce te va umple de energie. Ai nevoie de sucul de la o portocală,zeama de la o jumătate de lămâie şi o cană de căpşuni proaspete sau congelate. Cu ajutorul unui blender zdrobeşte foarte bine fructele şi vei beneficia de doza zilnică de vitamina C,cu rol în ameliorarea durerilor cauzate de artrită,prevenirea ridurilor şi a pierderilor de memorie.

Suc de vară

Pepenele roşu este preferatul tău în anotimpul cald,iar desrtul preferat este o felie din acest fruct zemos. Îl poţi transforma într-un suc deosebit de răcoritor,care-ţi va asigura necesarul zilnic de hidratare. Într-un blender amestecă 2 căni mari de pepene tăiat cuburi,fără sâmburi,10 cuburi de gheaţă şi 4 frunze proaspete de mentă. Va fi atât de bun,încât nici nu vei simţi nevoie să adaugi îndulcitori.