Ingrediente naturale pentru păr - Gălbenuş de ou pentru un plus de strălucire

Pentru un păr bogat, radiind de sănătate, apelează la beneficiile gălbenuşului de ou. Separă albuşul de gălbenuş, adaugă 2 linguri ulei de măsline şi amestecă bine ingredientele până capătă consistenţa unei creme. Spală părul în mod normal cu şampon după care aplică această mască pe păr pe întreaga suprafaţă. Aşteaptă 10 minute să acţioneze după care clăteşte-te foarte bine cu apă călduţă. Va acţiona asemeni unui balsam lăsând părul hidratat şi mătăsos.

Cafeaua revitalizează părul vopsit - Pune-o pe lista de ingrediente naturale pentru păr!

Ai observat că nuanţa părului tău vopsit începe să fie din ce în ce mai ştearsă, dar nici nu vrei să reaplici vopseaua atât de repede. În acest caz poţi încerca un tratament pe bază de cafea. Prepară o cafea cât mai tare, iar după prima şamponare spală-te pe păr cu ea. Nu te clăti imediat după, ci mai aşteaptă 15 minute. Repetă acest truc de 3 ori pe săptămână şi vei vedea cum părul tău se va închide la culoare în mod natural.

Ingrediente naturale pentru ten - Masca cu avocado îţi hidratează tenul

Dacă-ţi doreşti un ten ca la 20 de ani, mixează o jumătate de avocado fără coajă, cu o fiolă de vitamina E, o lingură de miere şi un praf de piper. Amestecă ingredientele până devin o pastă şi întinde-o pe ten 15 minute. Substanţele nutritive vor pătrunde adânc, netezind ridurile, asigurând în acelaşi timp o hidratare de durată.


Citeşte şi:

Masca cu miere îţi redă frumuseţea

Cum să prepari o mască antirid