Cum sunt integrate celulele stem în structura produselor cosmetice?

Celulele stemstau la baza formării tuturor ţesuturilor şi organelor şi au capacitatea de a ajuta la regenerarea altor celule,restabilind funcţiile optime ale ţesuturilor din organism,inclusiv ale pielii. În momentul în care tenul îmbătrâneşte,apare o pierdere substanţială a celulelor,moment în care se formează ridurile. Celulele stem împiedică aceste efecte să devină vizibile.Vă recomand să folosiţi crema biostimulentă anti-îmbătrânire cu celule stem argan,care compactează şi restructurează pielea,hrăneşte şi hidratează în profunzime,stimulând procesele naturale de autoreparare cutanată. Pe lângă această cremă-minune,folosiţi de două-trei ori pe săptămână şi masca de netezire şi luminozitate cucelule stem argan.

Se pot folosi şi celule stem umane?

Toate celulele stem,indiferent de originea lor (de la plante,animale sau oameni),conţin factori speciali. Gomajul revitalizant cu celule stem arganare proprietăţi hidratante,elasticizante,antioxidante. Celulele stem argan au acţiune revitalizantă şi anti-aging. Este un tratament de curăţare profundă a tenului,ce elimină celulele moarte şi ameliorează funcţiile vitale ale pielii,redându-i catifelarea şi luminozitatea. E ca o mângâiere ce reface pielea şi întârzie îmbătrânirea,având efect anti-rid.

Ce efecte au produsele  pe  bază de celule stem?

Producătorii de cosmetice apelează tot mai mult la natură pentru a crea produse inovatoare. Celulele stem argan au acţiune revitalizantă şi anti-aging. Celulele stem trebuie protejate şi sprijinite pentru a întârzia îmbătrânirea timpurie. Vă recomand să folosiţi uleiul extrapur tonifiant anti-îmbătrânire cu celele stem argan – synergy. Este produsul ideal pentru tenul tenul uscat şi fără viaţă,care are nevoie de energie. Este ideal de folosit seara,pentru că hrăneşte pielea în timpul repaosului nocturn,singur sau înainte de cremă.

Vă aştept să vorbim mai multe despre toate acestea pe www.oana-turcu.ro