Ce duce la pierderea tonusului muscular în zona bustului?

Pierderea tonusului sânilor şi apariţia vergeturilor le afectează pe toate mămicile care au alăptat,cât şi pe femeile care au scăzut drastic în greutate,şi aceasta a provocat diminuarea ţesutului adipos din zona sânilor,efectul fiind micşorarea lor.

Ce produse putem folosi pentru a preveni apariţia vergeturilor în această zonă?

Vergeturile sunt rezultatul schimbărilor prin care trece corpul şi apar în mod regulat la pubertate şi în timpul sarcinii,deoarece acestea reprezintă perioadele în care trupurile noastre trec cu siguranţă prin schimbări dramatice. Vergeturile sunt considerate deci o parte inevitabilă a sarcinii,dar ele pot apărea,de asemenea,în alte perioade din viaţă. Vergeturile sunt mai expuse pe pielea uscată. Asiguraţi-vă că aveţi pielea hidratată tot timpul!

Cât de mult ajută masajul?

Recomand  zilnic  sesiunile de masaj,dimineaţa şi seara,cu o cremă specială pentru masaj,cu triplă acţiune (slăbire,eliminare a celulitei şi antivergeturi),al cărei efect e dublat de un ulei esenţial,precum uleiul de migdală dulce,şi un exfoliant al stratului superior al pielii,încurajând organismul dumneavoastră să producă în mod natural celule noi. Treptat,aspectul vergeturilor este redus până când acesta devine mai puţin vizibil. Spre deosebire de chirurgia cosmetică,această metodă este sigură,fără durere şi naturală. Despre toate acestea şi alte scheme de tratament pentru diverse probleme pe care le întâmpinaţi,vă aştept să discutăm pe www.oana-turcu.ro