Care sunt etapele unui trata­ment facial executat „ca la carte”?

Un tratament facial îţi va oferi, în primul şi-n primul rând, o curăţare profundă. Acesta desfundă porii de murdăria acumulată şi previne apariţia acneei. Produsele folosite trebuie alese pentru tipul tău de piele şi la final trebuie aplicată o mască potrivită, ce îţi va detoxifia pielea fără să o irite. Masajul facial din cadrul tratamentului creşte circulaţia sângelui şi stimulează pielea, încetinind îmbătrânirea prematură şi apariţia ridurilor.

Se pot face şi acasă?

Da! Nu te mira, este mai simplu decât crezi şi rezultatele nu vor întârzia să apară. Un prim pas este să-ţi cureţi faţa cu atenţie, folosind un lapte demachiant fără alcool, potrivit tipului de ten, iar după să-ţi cureţi tenul cu o loţiune tonică fără alcool. Dacă ai tenul gras, aplică o mască, Biomască cu nămol, pe care o menţii timp de aproximativ 15 minute. Pentru ten uscat, vei folosi o mască hrănitoare, Mască biogel sau Mască biorevitalizantă, iar pentru cel mixt vei combina cele două tipuri de măşti, în funcţie de caracteristicile zonelor tenului.

Ce produse trebuie să folosim după un tratament facial?

Tenul îşi revine de obicei repede, chiar dacă foloseşti numai cremă hidratantă, Crema biohidratantă sau Crema lăptucă şi muşeţel, în cazul în care tratamentul este făcut corect şi nu lasă urme adânci. Ulterior poţi folosi produsele de întreţinere zilnică, potrivite tipului de ten pe care îl ai, şi cremele de dimineaţă şi de seară.
Mai multe informaţii veţi găsi pe www.oana-turcu.ro.