Trenciul
Este de mulţi ani (poate chiar dintotdeauna) preferatul designerilor şi implicit al femeilor,pentru că nu iese niciodată din tendinţe. Strâns în talie cu o curea,trenciul flatează orice tip de siluetă şi poate fi purtat la mai toate evenimentele,fie ele şi mondene. Printre tendinţele acestui sezon se numără şi culorile pastel,dar poţi opta şi pentru bejul clasic,atunci când porţi un trenci.

Blazerul
Pentru a scăpa de monotonie,încearcă un blazer colorat sau cu un imprimeu vesel/ interesant. Fie că alegi un imprimeu tribal,futurist,abstract sau floral,jacheta pe care o porţi trebuie să-ţi reflecte personalitatea şi starea de spirit,deci nu alege ceva numai de dragul modei sau al altora! Restul ţinutei trebuie păstrată simplă,uni.

Geaca de piele
O altă piesă vestimentară atemporală este geacă din piele (naturală sau imitaţie). Indiferent de ce vei alege,ai în vedere câteva aspecte. Lungimea trebuie să fie potrivită ţie,dar îţi recomand una care să vină până în talie. Dacă vrei ceva mai lung,poţi căuta ceva până la jumătatea şoldurilor sau trecut de posterior. Dacă vrei un look mai sofisticat,caută o geacă de piele metalizată.