Flori uscate

Ţi se pare că înfrumuseţează camera,dar de fapt ele sunt o sursă constantă de energie negativă. Poate că eşti ceva mai nostalgică şi vrei să retrăieşti momentul în care ai primit acel buchet superb,dar gândesşte-te cât de bine va arăta camera cu un buchet de flori proaspete. În plus,parfumul lor îmbietor te va face să părăseşti cu greu încăperea.

Electrocasnice stricate

Te-ai obişnuit deja ca vechea ta maşină de spălat să fie suport pentru diverse lucruri în baie,dar nu-i aşa că uneori mai mult te încurcă? Renunţă la ea şi pune în loc un dulăpior cu mai multe rafturi,care cu siguranţă se va dovedi util. Nu mai sta pe gânduri nici când vine vorba de televizoare sau electrocasnice de bucătărie care nu-ţi mai sunt de folos.

Citeşte şi:

Practic. Cum să menţii maşina de spălat

Oţetul,soluţia minune pentru curăţenie

Medicamente expirate

Ai întotdeauna la îndemână o serie de medicamente pentru diferite afecţiuni,dar asta nu înseamnă că va fi şi nevoie să le foloseşti. Ele vor ieşi din termenul de garanţie şi nu doar că vor fi ineficiente,dar vor deveni şi periciuloase pentru sănătatea ta. Verifică constant când expiră şi aruncă-le atunci când nu mai sunt bune.