1.Celulita poate fi o cauză a toxinelor

Una dintre cauzele care duc la apariţia celulitei sunt toxinele care se acumulează în organism. De aceea,este foarte important să excluzi din dieta ta alimentele procesate,deoarece acestea conţin mult zahăr,grăsimi,sare şi alte chimicale care duc la formarea depozitelor de toxine. Acumularea de toxine în corp duce,automat,la apariţia celulitei,cunoscută drept aspect de coajă de portocală. În plus,excesul de zahăr din organism este transformat în grăsimi,iar sarea în cantităţi mari duce la retenţia de apă,favorizând astfel agravarea aspectulului celulitei.

2. Ce efecte are deshidratarea asupra celulitei

Când organismul este deshidratat,aspectul celulitei se înrăutăţeşte,motiv pentru care consumul de lichide este foarte important atât în estomparea acestei probleme inestetice,cât şi pentru menţinerea bunei funcţionări a organismului. În plus,consumul de apă întăreşte colagenul de la nivelul pielii,elimină mai repede toxinele de la nivelul rinichilor,îmbunătăţeşte circulaţia  sangvină şi elasticitatea pielii.

3. În ce alte moduri poţi combate rapid celulita

Pe lângă o alimentaţie echilibrată şi mişcare fizică,există şi alte modalităţi prin care poţi scăpa de celulită. O soluţie eficientă ar fi tratamentul pe baza de radiofrecvenţă bipolară,lumina infraroşie,vacuum şi role mecanice. Prin intermediul procedurii VelaShape III este stimulată circulaţia sangvină,metabolismul celular şi depozitarea de colagen. Astfel,se reduce laxitatea pielii şi aspectul celulitei,indiferent de zona corporală afectată.