Romantic

Cum faci:Dă-te cu o culoare ceva mai moale în obraji,îngrijeşte-ţi sprâncenele şi adaugă doar o idee de culoare pe buze. Te poţi folosi doar de un deget,pentru aplicarea rujului sau de o pensulă subţire. În felul ăsta obţii nişte buze colorate,fără a părea date intens cu ruj.

Sfat:Aplică un strat foarte subţire de rimel pe gene,apoi piaptănă-le,astfel încât să nu existe aglomerări de mai multe.

 

Bronz
 

Cum faci:Începe prin a-ţi hrăni tenul,cu o cremă hidratantă.Ascunde imperfecţiunile cu un anticearcăn bun. Înainte de a aplica fardul bronzant,pregăteşte-ţi pielea feţei cu o pudră translucidă,pentru un aspect mat. Pudrează praful bronzant pe toată faţa,inclusiv pe frunte,vârful nasului şi bărbie,până în jos,pe gât şi eventual decolteu. Evidenţiază colţul interior al ochiului,linia genelor şi sub sprâncene,cu un fard auriu moale,şi apoi aplică o culoare caramel pe buze.

Sfat:Alege un autobronzant cu doar o nuanţă mai închisă decât culoarea ta naturală.

 

Nude

Cum faci:Începe prin a-ţi uniformiza culoarea tenului cu un fond de ten lejer. Foloseşte un pămătuf pentru a aplica un fard-cremă,pe ochi şi buze.  Termină printr-un gloss incolor pe buze,strălucitor.

Sfat:Păstrează un aspect moale,sărind peste fardul de obraz sau creionul de ochi.