Totuşi,pe lângă un stil de viaţă sănătos,există câteva modalităţi rapide,care au rolul de a menţine fermitatea pielii.

Terapie cu oxigen,pentru o piele hidratată

Pentru a se menţine frumoasă şi sănătoasă,pielea are nevoie de hidratare şi oxigen. Terapia cu oxigen este un tratament care încetineşte procesul de îmbătrânire a pielii,reducând vizibil ridurile şi petele maronii.

De asemenea,terapia cu oxigen hidratează pielea şi luptă împotriva îmbătrânirii premature a pielii. Dacă nu poţi merge la salon pentru a urma un astfel de tratament,poţi cumpără produsele specifice,pentru a-ţi îngriji pielea chiar acasă.

Mierea îmbunătăţeşte textura pielii

Datorită proprietăţilor sale,mierea este un ingredient benefic asupra pielii. Pe lângă faptul că îmbunătăţeşte textura pielii,mierea distruge bacteriile care pot duce la apriţia acneei şi a iritaţiilor,redă stălucirea şi tonifică tenul. Folosirea unei măşti pe bază de miere te ajută să îţi menţii pielea fresh şi catifelată,cu mai puţine riduri şi pete maronii.

Foloseşte o cremă îmbogăţită cu vitamina C

Vitamina C este extrem de benefică pentru piele,întrucât are un rol important în prevenirea procesul de îmbătrânire prematură a pielii.

O cremă care conţine vitamina C protejează pielea împotriva razelor UV,stimulează producţia de colagen şi estompează liniile fine din jurul ochilor.

Deşi există pe piaţă o serie de produse cosmetice care conţin vitamina C,îţi poţi prepara propria cremă chiar acasă.

Ai nevoie de 10 grame din crema ta hidratantă pe care o foloseşti în mod constant şi 1 gram de vitamina C pudră. Compoziţia se amestecă bine,după care se aplică pe faţă şi pe gât cu mişcări circulare,până când se absoarbe în piele.