Bărbaţii îşi ating maturitatea sexuală la 18 ani,iar femeile la 28

Este cât se poate de fals! Întradevăr,bărbaţii au cel mai mult testosteron în jurul vârstei de 18 ani,dar acest lucru nu înseamnă că acum sunt cei mai virili. Performanţele sexuale nu sunt evaluate după nivelul de hormoni,aşa că depinde de partenerul tău cât de capabil este în pat.

La femei lucrurile sunt şi mai clare,deoarece nu au o vârstă la care ating maturitatea sexuală,fiind mai mult un lucru ce ţine de practică. Cu cât exersezi mai mult,cu atât momentele intime vor fi mai intense.

Citeşte şi:

3 greşeli pe care le faci în materie de sex

La ce se gândesc bărbaţii în pat?

Punctul G nu există

Din nou fals! Această zonă erogenă există şi ea este responsabilă de atingerea orgasmului vaginal. Depinde de tine să-ţi dai seama unde este punctul tău sensibil.

Mărimea contează

Un penis de dimensiuni mari nu garantează faptul că partenera va atinge orgasmul în timpul actului sexual. Dimpotrivă,îi va fi destul de greu să gasească punctul G,iar cervixul poate avea de suferit,deci există riscul să ai dureri în momentele intime.

Poziţia misionarului este cea mai recomandată dacă mărimea nu este un lucru cu care se poate lăuda,iar dacă dimpotrivă,dimensiunile lui sunt un motiv de mândrie,atunci partenera ar trebui să stea deasupra pentru a putea controla unghiul şi profunzimea mişcărilor.