Smoky eyes clasic

Pentru a obţine acest machiaj clasic,ţine minte:mai puţin este întotdeauna mai bine. Multe femei cred că secretul din spatele acestui machiaj constă în mult negru,însă ai grijă să nu ajungi să arăţi ca Morticia Addams.

Cheia este să aplici farduri de ochi în culori mai deschise,cum ar fi gri,pe întreaga pleoapă mobilă şi negru sau ceva mai întunecat,doar la extremităţi. Pune o culoare strălucitoare,cum ar fi argintiu sau gri metalic,în colţul intern al ochilor,pentru a da profunzime şi claritate privirii tale.  

 

Citeşte şi:

Tendinţe:machiaj rezistent la apă

Machiaj natural în 5 paşi

 

Smoky eyes în nuanţe ciocolatii

Un machiaj fumuriu neutru garantează un aspect deosebit şi potrivit,în acelaşi timp,pentru atunci când mergi la birou,dar şi cu alte ocazii,în timpul zilei. Pentru ca aspectul să dureze cât mai mult,pregăteşte-ţi pleoapele cu un „primer” (o bază specială pentru machiaj),înainte de a aplica fardul pe pleoape.

Un fard neutru,cu o urmă de strălucire,va fi mai luminos decât unul mat,evident. Orice fard cu o tentă de auriu sau măsliniu îţi va lumina tenul. Pentru a obţine acest machiaj,dă-te cu fardul maro pe toată pleoapa şi mai aplică încă un strat,doar în pliul superior al ochiului. Apoi,foloseşte un fard galben deschis sau auriu,pentru a urmări zona în care în mod normal te-ai da cu dermatograf,pentru a obţine un aspect cu mici reflexii. Finisează machiajul cu o mascara.

Smoky eyes colorat

Acest tip de machiaj dă o cu totul altă viziune „fumuriului”.

Începe cu un „smoky eyes” clasic,mai puţin umbra din colţul intern al ochilor. Acum,alege un creion de ochi în orice culoare preferi tu.

Conturează-ţi ochii cu acest creion şi continuă până în colţul interior al ochiului. Apoi,alege o a doua culoare,pentru a accentua un pic fardul de ochi. Trasează această a doua linie cu atenţie. Adaugă mascara şi eşti gata.