Măşti

Compresele sunt extrem de importante pentru ca sânii săi să arate bine la orice vârstă. Prepară-ţi o infuzie din 60 g de cimbru şi 30 g de rozmarin. Când se răceşte,fă-ţi comprese pe care le pui pe sâni,apoi îndepărtează-le şi clăteşte cu apă rece.

Mai poţi încerca şi o mascăpreparată din 100 g smântână,2 linguri cu ulei de măsline şi 1 ou. Amestecă ingredientele,aplică-le pe sâni şi lasă-le să acţioneze 20 de minute. Clăteşte-te cu apă rece.

Nu uita că îngrijirea corectă a sânilor presupune şi duşurile calde,nicidecum fierbinţi. De asemenea,pentru tonifiere,foloseşte măşti exfoliante.  

Masaj

Cel mai la îndemână masaj pentru sâni este hidromasajul. De fiecare dată când faci duş,aplică pe sâni jetul cu apă rece de aproximativ 10 ori,cu mişcări de sus în jos. De asemenea,poţi încerca şi duşul de contrast:cu jetul de apă caldă,prin mişcări circulare şi apoi cu jetul de apă rece.

Amestecă,în proporţii egale,ulei de avocado,jojoba şi de măsline şi aplică amestecul pe sâni,prin mişcări circulare.

Alimentaţie

Pentru frumuseţea sânilor tăi,trebuie să adopţi şi o dietă echilibrată. Cele mai importante vitamine sunt A,C şi E,care se regăsesc în citrice,fructe şi legume verzi şi galbene,lapte,unt,nuci,gălbenuş de ou şi cereale integrale.

Trebuie să ai mare grijă atunci când ţii un regim,deoarece atunci când slăbeşti 1 kg,sânii îşi pierd din greutate aproximativ 20g. În plus,majoritatea regimurilor de slăbit lipsesc organismul de vitamine şi minerale,ceea ce cauzează pierderea elasticităţii sânilor.

Lichidele,în special cele bogate în antioxidanţi,au efecte benefice asupra sânilor.   


Citeşte şi:

Cum să-ţi examinezi corect sânii

Măreşte-ţi sânii,în mod natural