Iată care sunt cele trei plante magice renumite pentru puterile lor:

1. Plante magice - Castanul Malabar

Castanul Malabar este cunoscut şi sub denumirea de "copacul banilor" în practicile feng shui. Se spune că acesta ajută la securizarea norocului şi prosperităţii la cei care le posedă deja.

2. Bambusul norocos

Este o plantă cu o istorie fascinantă. Este folosit de aproximativ 5000 de ani în practicile feng shui de atragerea a prosperităţii şi se spune despre el că aduce pace şi înţelepciune în locuinţele oamenilor. De asemenea, bambusul norocos ne oferă şi o lecţie profundă de înţelepciune şi anume să avem mereu mintea şi sufletul deschise pentru ca spiritul nostru să poată fi liber şi să ne ajute să ne vindecăm. În birourile şi locuinţele celor care cred în puterile lui magice, bambusul norocos aduce sănătate, dragoste şi mult noroc.

În plus, este o plantă norocoasă care nu necesită o prea mare îngrijire, doar lumină şi apă.

3. Plante magice - Crinul păcii

Este o plantă superbă care aduce şi noroc. Dincolo de faptul că ajută la îmbunătăţirea calităţii aerului din casă, prevenirea astmului, bronşitei, cancerului şi altor boli, crinul păcii aduce noroc la bani, fiind foarte des întâlnit în casele celor care practică tehnicile feng shui.