1. Cum să ai noroc la bani - Cumpără un copăcel cu… bani 

Specialiştii în Feng Shui sfătuiesc ca oricine vrea să atragă energiile pozitive şi să-şi îmbunătăţească situaţia financiară să aducă în casă o plantă despre care se spune că e ca un magnet pentru noroculla bani:Crassula Ovata,zisă şi copăcelul cu bani.  Este un arbust suculent,cu tulpina şi crenguţele groase înconjurate de frunze cărnoase,asemănătoare unor bănuţi,de un verde ca de jad. Crescut în apartament,ajunge de mărimea unui bonsai. Se mai spune despre el că aduce noroc în carieră,dacă se îngroapă la rădăcina lui un bănuţ.

Dacă vrei sa ai noroc la bani, ia aminte la aceste sfaturi de îngrijire

-Aşază-l spre est sau spre sud şi va creşte frumos,mulţumită luminii puternice,iar pe caniculă ţine-l în loc luminos,dar ferit de razele directe ale soarelui,care pot arde frunzele.
 

-Foloseşte un amestec de pământ pentru cactuşi,nisip şi pământ special pentru flori. Nu-l planta de la început într-un ghiveci mare,ci doar atunci când creşte şi vezi că rădăcinile ies din ghiveci,mai precis peste 2-3 ani. După mutare,udă-l după o săptămână,iar după două luni,adaugă în apă şi îngrăşământ.
 

-Fiind originar din Africa de Sud,Crassula Ovata nu are nevoie de prea multă apă,deci îl poţi uda puţin o dată pe săptămână când e rece,iar vara ori de câte ori are pământul uscat.

2. Ţine bucătăria curată

Bucătăria este încăperea din casă de care depinde prosperitatea,conform principiilor Feng Shui. De aceea este esenţial să păstrezi ordinea şi curăţenia în acest spaţiu. Aragazul şi cuptorul trebuie curăţate frecvent,eventual după fiecare utilizare. De asemenea,vasele murdare nu trebuie lăsate pe masă sau lângă chiuvetă,ci spălate în timp cât mai scurt. Mai mult,nu trebuie păstrate lucruri,vase,recipiente din plastic şi pungi care nu-ţi mai sunt de folos. În acest fel atragi oportunităţile profesionale, prosperitatea în viaţa ta şi, bineînţeles, vei avea noroc la bani.

3. Vrei să ai noroc la bani? Ai mare grijă la pierderile de apă!

Robineţii sau ţevile de apă care curg reflectă o situaţie financiară precară. Pentru a atrage norocul la bani,repară aceste defecţiuni,aşază la înălţimea ta oglinzile şi tablourile în care este pictată marea sau un râu. În plus,în dormitor nu aşeza deasupra patului un tablou în care apare o apă.