În afară de vesela frumoasă şi celelalte accesorii,unul dintre aspectele deseori evitate,dar care face diferenta dintre o masă banală şi una extraordinară,este centerpiece-ul. Această “piesă centrală” a mesei poate lua formele cele mai desfătătoare pentru privire şi ne poate duce imaginaţia în cele mai nebănuite locuri. Noi ne-am închipuit astfel de decoruri speciale,unul mai inventiv ca celălalt.

Clasicul coş cu ouă

Dacă eşti în căutarea unui decor mai clasic,updatează clasicul coş cu ouă cu... câteva fire de iarbă! Alege un coş alb şi ouă sculptate în lemn,pe lângă care să adaugi fire de iarbă proaspătă şi alte decoraţiuni care folosesc elemente vegetale. Un ou mare îmbrăcat în muşchi va fi de efect lângă coşul tău. Iarba legată împreună cu crenguţe verzi va arăta foarte bine şi pe farfuriile mesenilor. Astfel,vei crea o continuitate a decorului pe întreaga masă.

Scândura reinventată

Pentru nonconformişti şi iubitorii stilului rustic,recomandăm aceast centerpiece deosebit pentru masa de Paşte. Folosim culori pastel,pentru visători şi pentru că ne plac atât de mult. Găinile şi iepurii din sticlă se ascund printre fân şi flori,iar copiii vor fi foarte fericiti când vor descoperi că am ascuns bomboane în iepuraşii mov. Scândura e uşor de făcut sau de găsit prin casă. Aşteaptă doar să fie descoperită şi pusă în valoare pe masa de Paşte.

Clopotul din sticlă

Dacă doreşti un centerpiece simplu şi de efect,clopotul de sticlă e cea mai firească alegere. Sub el poţi pune ouă decorative mari,coşuri mici cu ouă sau iepuri. Aceiaşi iepuri vor înveseli masa dacă îi laşi să ţopăie pe ici,pe colo. De clopot mai poţi lega panglici sau sfoară,pentru un efect rustic. 
 
Variantele sunt infinite,iar la Chic Ville vei găsi foarte multe surse de inspiratie,prin produsele variate şi grija pentru decoruri. Magia mesei de Paşte va fi asigurată!