Ştim că sună uşor deplasat,dar nu respinge total ideea,până nu încerci măcar un tratament de frumuseţe utilizat încă din vechi timpuri,pentru că poate da rezultate bune şi rapide. Nu ai nevoie de ingrediente-minune pentru aceste remedii naturale,tot ce îţi trebuie găseşti în casă.

Bicarbonatul de sodiu îţi împrospătează respiraţia

Problema respiraţiei urât mirositoare poate fi rezolvată simplu cu ajutorul unui ingredient nelipsit din bucătărie. Nu cheltui sume mari pe spray-uri de gură sau pe gume de mestecat cu arome puternic mentolate,în speranţa că halena va dispărea.

În loc să încerci multe produse care promit să îţi asigure o respiraţie parfumată,încearcă să pui pe periuţa de dinţi bicarbonat de sodiu,apoi pastă de dinţi şi te speli în mod obişnuit.

Acesta are proprietăţi benefice şi la nivelul gurii,pentru că echilibrează nivelul de acid şi acţionează ca un bactericid când intră în contact cu microbii.

Şamponul din ouă hrăneşte podoaba capilară

Renunţă la şampoanele scumpe,care au în compoziţie substanţe chimice şi aditivi care deteriorează firul de păr. Poţi obţine un luciu natural masându-ţi părul cu galbenuşuri de ou.

Amestecă trei gălbenuşuri cu două linguri de apă caldă,câteva picături de ulei de măsline şi masează părul şi pielea capului cu mişcări circulare,timp de câteva minute.

Bogate în proteine,gălbenuşurileconţin şi grăsimi nesaturate,benefice pentru firele de păr,pentru că le hrănesc de la rădăcină până la vârfuri.

O altă substanţă conţinută de gălbenuş este lecitina,despre care se ştie că este un degresant natural.

Pasta de dinţi previne coşurile

Ai auzit de tratamentul mereu la-ndemână care te scapă de coşuri? Remediul-minune constă într-un singur ingredient,mai precis ai nevoie doar de pastă de dinţi obişnuită.

Aplică pefaţăo pastă albă,nu una colorată chimic,pentru că substanţa activă se găseşte doar în cea albă.

Totuşi,evită pastele care au agenţi de albire în conţinut,pentru că pot agresa pielea. Ideal este să foloseşti o pastă bio,fără fluor.

Ca să usuci coşul,aplică un punct de pastă pe el şi în zona din jurul său,care de obicei este inflamată. Lasă să acţioneze timp de 20 de minute.