Acest lucru se datorează faptului că secretele de frumuseţe au fost dezvăluite din generaţie în generaţie. În plus,metodele vechi folosite de indience pentru a-şi păstra pielea impecabilă şi strălucitoare sunt 100% naturale şi sigure.

Ingredientele de bucătărie pe care le folosesc sunt surse bogate de antioxidanţi şi vitamine esenţiale,care pot face minuni pe piele. Aşadar,răsfaţă tegumentul cu măştile faciale indiene miraculoase.

1. Mască de faţă cu aloe vera

Aloe vera este un ingredient natural universal,care are nenumărate beneficii. Este o sursă de antioxidanţi puternici care elimină celulele moarte ale pielii şi în plus o poţi combina cu uşurinţă cu ingrediente precum lămâia sau roşia,pentru a crea o mască de faţă pentru piele strălucitoare.

Citeşte şi:Măşti uimitoare cu castravete pentru orice tip de ten

Cum se prepară:

Extrage o lingură de gel dintr-o plantă de aloe vera şi amestec-o cu o linguriţă de suc de lămâie sau pastă de roşii. Aplic-o cu grijă pe toată suprafaţa feţei şi las-o să acţioneze 20 de minute,după care clăteşte cu apă călduţă. Repetă tratamentul o dată pe săptămână.

2. Mască de faţă cu ou şi ulei de migdale

Ouleste sursă excelentă de proprietăţi astringente,iar uleiul de migdale are un conţinut ridicat de vitamina E. Ambele ingrediente stimulează producţia de colagen şi ajută pielea să-şi recapete strălucirea naturală.

Cum se prepară:

Amestecă 2 linguriţe de ulei de migdale cu un ou şi întinde pasta obţinută pe toată faţa şi pe gât. Las-o să acţioneze 20 de minute şi apoi clăteşte cu apă călduţă. Repetă tratamentul de două-trei ori pe săptămână.

Citeşte şi:Cele mai eficiente măşti antirid

3. Mască de faţă cu turmeric,miere şi lapte

Toate cele trei ingrediente:turmericul,mierea şi laptele sunt îmbogăţite cu proprietăţi antibacteriene care elimină celulele moarte şi bacteriile de pe piele.

Cum se prepară:

Pune într-un castron o lingură de turmeric pudră,o lingură de miere şi una de lapte. Amestecă-le şi aplică pastaobţinută pe faţă. Las-o să acţioneze 15 minute,apoi clăteşte cu apă călduţă. Repetă tratamentul de două ori pe săptămână.

Credit foto:www.todayhealthtips.com