1. Chiflă cu somon afumat şi brânză (cremă)

Ai nevoie de:

-    3 chifle
-    somon afumat
-    brânză cremă
-    felii de ceapă roşie
-    suc de lămâie
-    sare
-    piper

Mod de preparare:

Taie chiflele pe jumătate. Întinde pe o parte a chiflei brânza cremă, adaugă pe deasupra somonul afumat (1 felie), o felie de ceapă roşie, stropeşte somonul cu suc de lămâia, iar la final presară piper şi sare. Faci la fel şi cu restul de chifle.

2. Chiflă cu ou, brânză şi bacon

Ai nevoie de:

-    3 chifle
-    ouă fierte, feliate
-    felii de brânză (preferată)
-    bacon prăjit
-    unt
-    sare
-    piper

Mod de preparare:

Taie chiflele pe jumătate. Întinde untul, adaugă peste el o felie de brânză, o felie de ou fiert, o felie de bacon prăjit, iar la final condimentezi cu sare şi piper. La fel faci şi cu celelalte bucăţi de chifle.

3. Chiflă cu nutella, unt de arahide şi banană

Chiflele pot fi folosite şi pentru deserturi.

Ai nevoie de:

-    3 chifle proaspete
-    nutella
-    unt de arahide
-    2 banane

Mod de preparare:

Taie pe jumătate chiflele. Întinde un strat de nutella şi unul de unt de arahide. Taie bananele în felii şi pune-le peste stratul de nutella. Închide sendviş-ul cu capacul chiflei. În funcţie de ce îţi place, unt de arahide sau nutella, prepară-ţi un aperitiv dulce.

Credit foto: www.2eat2drink.com