În timp ce dormi,corpul lucrează şi comunică cu acizii din organism. Prin urmare,când te trezeşti dimineaţa,copul este cel mai acid,motiv pentru care ai o stare de oboseală şi epuizare. Datorită faptului că,cafeaua este produs acid,ideea de a o consuma dimineaţa se dovedeşte a nu fi prea benefică pentru organism. În schimb,ar trebui să începem ziua cu produse alcaline. În scopul de a menţine un nivel de Ph echilibrat,este esenţial să se consume băuturi alcaline.

Iată 3 reţete uşoare şi rapide din 3 ingrediente care energizează corpul:

Stimularea sistemului digestiv

În cazul în care corpul tău este stimulat să lucreze încă de la începutul zilei,va fi capabil să funcţioneze cu uşurinţă pe tot parcursul zilei. De aceea,este foarte important să se asigure o bună funcţionare a sistemului digestiv,pentru a evita senzaţia de oboseală şi lene.

Stimulează activităţiile sistemului digestiv cu următoarea băutură:

Ingrediente

-O lingură de oţet de mere organic

-O lingură de suc de lămâie

-Un vârf de cuţit de ghimbir

Toate ingredientele combinate activează o funcţie netedă şi condiţii optime a sistemului digestiv. În cazul în care băutura este prea puternică,adaugă puţină apă,în scopul de a se dilua.

Metabolizează sistemul digestiv

Ingrediente

-O lingură de suc de lămâie

-O lingură de oţet de mere organic

-Un vârf de cuţit de ardei iute-pulbere

Combină toate ingredientele. Pentru a fi mai slab,adaugă 2 linguri de apă,când îl bei dimineaţa. Ardeiul iute stimulează metabolismul şi ajută la pierderea de kilograme,în timp ce celelalte ingrediente echilibrează nivelul Ph-ului. Cele trei combinaţi te vor reîmprospăta dimineaţa.

Smoothie verde
Ingrediente

-2 ceşti de spanac orgaic

-1 felie de ghimbir

-O cană de afine

-Opţional:adaugă Ştevie pentru dulceaţă

Următoarea băutură este încărcată cu vitamina B şi C,mult potasiu şi 10 grame de proteine.

Pune toate ingredientele într-un blender şi amestecă până sunt combinate. Poţi adăuga puţină apă,în scopul de a dilua,şi,de asemenea,spirulină,în scopul de a o îmbogăţi cu elemente nutritive. Pregăteşte o cantitate mai mare de băutură şi pune-o la frigider.

Este esenţial să oferim organismului substanţele necesare pentru ca acesta să funcţioneze corect. De asemenea,mediul alcalin înseamnă un corp sănătos şi protecţie garantată pentru boli.