Nu mai ai chef de sex

 

Testosteronuleste hormonul responsabil de aprinderea apetitului sexual,iar dacă valoarea acestuia scade,atunci şi dorinţa faţă de partener se va diminua. Mai mult,în lipsa acestuia îţi va fi din ce în ce mai greu să atingi orgasmul. În acest caz sunt necesare suplimentele de testosteron,însă acestea nu pot fi luate fără acordul medicului,deoarece pot avea efecte secundare.

Nu slăbeşti

 

Chiar dacă ţii dietă ca la carte şi mergi regulat la sală,kilogramele sunt în continuare prezente pe silueta ta. Nivelul echilibrat de testosteron nu doar că te ajută să-ţi construieşti masa musculară,dar grăbeşte şi eliminarea celulelor grase. Nivelul scăzut de testosteron favorizează acumularea de kilograme în zona şoldurilor,a abdomenului şi a braţelor.

Eşti obosită tot timpul

 

Oricât de devreme ai merge la culcare şi ai dormi,tot de dai jos din pat stoarsă de vlagă,ca şi cum nu ai fi închis un ochi toată noaptea. De vină este tot nivelul scăzut de testosteron,care împiedică organismul să producă suficientă energie,astfel încât să fie alert întreaga zi. Mai mult,şi activităţile simple,cum ar fi mersul pe jos,pot să fie extrem de obositoare. Şi în acest caz tot suplimentele cu testosteron pot fi de ajutor,însă luate doar cu prescripţie medicală.