Geometrii

Acest tip de haine poate fi purtat atât la serviciu,cât şi seara. Vei avea un aspect vesel şi rafinat. În plus,în funcţie de tipul de geo­metrii al imprimeului,poţi crea diverse volume,în zonele cu probleme. De exemplu,poţi să-ţi măreşti un pic zona bustului cu un imprimeu geometric şi cu o culoare deschisă,în timp ce în partea de jos vei da impresia de şolduri mai mici cu o culoare uni,închisă.

Cu franjuri

Franjurii sunt acele detalii jucăuşe de care are nevoie ţinuta ta,pentru a nu mai părea banală ori rigidă. Nu te îndemn să te îmbraci în stil texan,ci,pur şi simplu,să foloseşti,din când în când,câte un accesoriu ori o piesă vestimentară cu franjuri.  În cazul unei jachete,poţi purta cu uşurinţă,pe dedesubt,o bluză elegantă şi o fustă conică ori,de ce nu,o rochie feminină,în ambele cazuri numai bune pentru serviciu. Seara,alege fie o poşetă,fie o eşarfă-guler cu franjuri,pe care o asortezi unei ţinute elegante.

InfluenTe „army“

Dacă nu eşti chiar genul de doamnă romantică,atunci această tendinţă ţi se adresează. Stilul military este puternic şi  i se potriveşte unei femei încrezătoare. Şi chiar dacă nu eşti 100%  aşa,după ce vei încerca astfel de piese vestimentare,vei căpăta un pic mai multă încredere în tine. Poţi alege chiar şi o rochie pe această temă,însă nu exagerat de evidentă. Dacă nu,poţi purta oricând un trenci cu detalii militare. Bineînţeles,culorile specifice sunt kaki,verde-mAslin şi bej,însă le poţi combina după bunul plac!