„Au fost în total şase concerte: trei în SUA şi trei în Canada, pentru comunităţile de români. Am fost primiţi cu drag, iar dorul de ţară şi de muzică românească s-a simţit pe tot parcursul turneului. Înţelegeai asta prin felul în care se distrau românii. A fost foarte frumos! În zilele libere am vizitat oraşele în care am cântat”, declară Laurenţiu Duţă.


Hituri, amintiri şi emoţii, alături de piese care au fost interpretate pentru prima dată chiar în cadrul turneului de promovare a materialului discografic „Epic”, dar şi CD-ul ce conţine cel mai recent album au fost surprizele pe care trupa le-a oferit fanilor. În plus, seria de concerte va fi încheiată printr-un eveniment la Bucureşti, în Berăria H.

Formată din Laurenţiu Duţă, Viorel Sipos şi Mihai Budeanu, legendara trupă 3 Sud Est s-a înfiinţat în anul 1997, iar la scurt timp a lansat single-ul „Ai plecat”, un hit care a cucerit rapid topurile muzicale. Cei trei artişti au fost numiţi „Regii muzicii dance”, iar piesele lor au avut un rol important în evoluţia muzicii româneşti. A urmat apoi o lungă istorie muzicală, cu peste 10 albume şi zeci de piese lansate.

În 2016, 3 Sud Est lansează „Adio”, iar la finalul anului, în pragul aniversării a 20 de ani, după un an plin de concerte, 3 Sud Est îşi surprinde fanii şi lansează poezia muzicală „Cine eşti?", hit care a adunat numeroase reacţii pozitive în mediul online şi s-a clasat în topul chart-urilor muzicale. În 2017, cei trei artişti lansează „Am dat tot”, apoi încheie anul şi turneul aniversar cu hitul „Stele”, prima piesă de pe albumul „Epic”.