Rochie de seară

Dacă eşti invitată la o petrecere de seară,ai nevoie de o rochie lungă,până în pământ,care curge în falduri senzuale atunci când mergi. O astfel de piesă vestimentară se potriveşte multor evenimente de familie,cum ar fi nunţile şi botezurile. Decolteul în V adaugă puţin volum în zona bustului şi are un efect de alungire,fiind indicat în special dacă eşti mică de înălţime. De asemenea,poţi purta o pereche de sandale şi pantofi înalţi sau cu platformă.

Pont:La o astfel de ţinută,optează pentru un clutch de seară elegant,cu paiete,sclipici sau pietre preţioase,şi ca bijuterii un inel şi diverse modele de cercei,care să se asorteze rochiei.

Salopetă elegantă

Pentru petrecerile în care se dansează şi pentru momentele în care nu vrei să porţi rochie,oricât de scurtă sau de lungă ar fi ea,poţi încerca o salopetă care să-ţi pună formele în evidenţă. Pe piaţă se găsesc diferite modele,care mai de care mai frumos colorate,făcute din materiale subţiri şi rafinate. Acest tip de îmbrăcăminte vine bine cu o geantă mică de mână şi poate fi accesorizat în fel şi chip,în funcţie de specificul evenimentului:mai elegant sau mai relaxat.

Truc:Nu este indicat să încarci foarte tare ţinuta. Dacă optezi pentru un colier mare,pune-ţi cercei mici şi renunţă la brăţară sau la celelalte piese masive.

Rochie scurtă neagră

Acest tip de rochie,cunoscut şi sub denumirea de little black dress,este foarte uşor de asortat şi poate fi purtat atât la o petrecere de zi,cât şi de seară. Nu este un model care să implice neapărat accesorii elegante. Rochia scurtă neară poate fi combinată cu o pereche de pantofi stiletto roşii sau cu sandale argintii,în funcţie de imaginaţie şi de machiajul sau accesoriile alese.