Dacă eşti în pană de inspiraţie,iată trei ţinute pe care orice femeie ar trebui să le adopte în această vară,indiferent de vârstă.

Fusta maxi rămâne şi în acest an piesa de rezistenţă a garderobei. Optează pentru o culoare deschisă,precum nude rozaliu pentru a-ţi pune în valoare feminitatea. Echilibrează look-ul cu un tricou casual,cu imprimeu. Completează cu accesorii precum un colier,o pereche de ochelari şi o geantă,şi gata-i ţinuta pe care să o porţi cu succes la birou sau pentru o ieşire în oraş.

Vara este perioada în care trebuie să îţi laşi picioarele să fie admirate. Catifelate şi bronzate,le poţi pune în evidenţă cu o fustă până la genunchi,cu un imprimeu exotic. Adaugă un top într-o culoare irezistibilă,care să îi facă o concurenţă aprigă soarelui,să-ţi dea optimism şi încredere pentru a celebra vara aşa cum se cuvine. Niciun look nu poate fi complet fără accesorii,aşa că adaugă şi o pereche de ochelari şi un colier,dar şi nelipsita geantă.

Adeptele pantalonilor pot rămâne în zona lor de confort dacă optează pentru o pereche din material uşor,care îmbracă formele şi le avantajează,într-o culoare,de asemenea deschisă. Un pantalon crem,stil office,rămâne mereu în trend,aşa că nu ar trebui să lipsească din nicio garderobă. Pentru partea de sus,se poate opta pentru o bluză vaporoasă,cu imprimeuri florale sau abstracte,pentru un plus de feminitate. Se mai adaugă ochelarii şi o pereche de cercei chic şi ţinută este gata.

Un stil complet presupune şi o încălţăminte aleasă în conformitate cu ţinuta,ocazia şi personalitatea fiecărei femei. Pentru această vară,mizează pe un dress code lejer,dar chic.

O fustă maxi va merge mereu de minune cu o pereche de sandale minimaliste,în timp ce una până la genunchi face echipaă bună nu doar cu balerinii sau sandalele,dar şi cu un pantof uşor sport,precum espadrilele,pentru un look ieşit din banal. Stilul office este completat cel mai bine de o pereche de mocasini.

Piesele vestimentare din imagini pot fi găsite în magazinele Takko Fashion.