Nu vrei să urmezi o cură de slăbire drastică,dar îţi doreşti o talie de viese? Ca să arăţi mai slabă în hainele tale cele noi,pune în aplicare trei trucuri simple,care îţi vor evidenţia silueta şi o vor subţia. Citeşte mai jos ce trebuie să faci,pentru a-ţi alungi optic trupul.

Poartă haine în culori puternice

Ţesăturile colorateputernic vor aduce un plus de mister ţinutei pe care alegi să o porţi. Te ajută să arăţi mai slabă şi îţi asigură un loc bunicel în rândul vânătoarelor de trenduri în modă.

Dacă ai şolduri late şi coapse pline,poartă fuste negre,drepte şi cu croială simplă. Acestea trebuie să fie lungi,puţin deasupra genunchiului. În partea de sus,contrastează ţinuta cu un top în culorile albastru imperial,verde smarald sau corai.

Astfel,vei atrage atenţia în partea de sus a corpului,adică spre partea cu atuuri.

Alege corect sutienul

Ne cumpărăm sutiene,dar ştim cum să le alegem,astfel încât să ne avantajeze? Nu doar modelul,şi materialul sunt importante când achiziţionăm un sutien.

Este un accesoriu necesar,dar care dă mari bătăi de cap femeilor,spun statisticile:85% din femei poartă sutiene care nu se potrivesc cu mărimea bustului.

Dacă nu găseşti mărimea potrivită,nu lua sutienul doar pentru că îţi plac materialul din care e confecţionat şi modelul. Când sutienul este vizibil mai mare sau mai mic decât ar trebui,aspectul bustului înrăutăţeşte imaginea generală a trupului tău.

Bluze cu decolteu în formă de V

Acest tip de decolteu alungeşte optic silueta şi te face să pari mai zveltă. Ţine cont că vei avea gâtul mai tot timpul descoperit,prin urmare pieleade pe gât şi bust trebuie să arate hidratată şi fără riduri.

Foloseşte creme nutritive,pentru a evita aspectul îmbătrânit al pielii din această zonă. Nu trebuie să urmezi cine ştie ce ritualuri de înfrumuseţare speciale.

Paşii pe care îi urmezi pentru curăţarea şi hidratarea tenului sunt de ajuns.