1. Portocalele

Desigur că ştii să cureţi o portocală,dar nu-i aşa că te-ai plictisit de tot procesul în care de multe ori trebuie să te foloseşti şi de unghii şi durează oricum prea mult? Rişti să te pătezi şi cu sucul portocalei,care poate tâşni direct pe haine dacă nu eşti atentă. Ai nevoie de un sigur lucru,şi anume un cuţit. Tai coaja fructului la capete şi apoi crestezi portocala la mijloc şi o desfăşori,după care poţi lua toate feliile direct de pe coajă. Atât de simplu!

2. Mango

Dacă nu te simţi confortabil să foloseşti cuţitul,poţi folosi o metodă mai uşoară ca să scapi de coaja fructului de mango. Mangoe oricum destul de greu de curăţat pentru că este alunecos şi coaja sa este destul de groasă,însă e un fruct fantastic şi absolut delicios,bogat în vitamina B. Taie-l pe jumătate,ia pe rând cele două bucăţi şi cu ajutorul unui pahar,ia pulpa fructului.

Citeşte şi:Ce boli tratezi cu coaja fructelor

3. Kiwi

În mai puţin de 30 de secunde vei avea un kiwi perfect curăţat. Taiekiwila un capăt  şi cu o lingură ia de sub coajă pulpa fructului. Urmăreşte în filmuleţul video cum!

Citeşte şi:Aşa foloseşti cojile fructelor şi legumelor ca remedii naturiste