Fiecare dintre noi ar trebui să aibă în şifonier un model clasic,de culoare neagră,care poate fi şic la orice vârstă. O pereche de pantaloni negri permite orice combinaţie vestimentară,fiindcă se pretează mai multor ţinute. Îţi doreşti un look şic?

Pantalon,Takko Fashion,29,99 lei

Poţi fi gata în cinci minute! Poartă-i cu un cardigan elegant şi cu o pereche de balerini,la locul de muncă sau cu o bluză deosebită şi cu nişte tocuri medii,în weekend. Alege un model cu talia înaltă,care te va face să pari mai zveltă,şi pune-l în valoare cu o curea subţire,colorată.

La 30 de ani

Eşti o femeie dinamică şi munceşti mult,dar nu uiţi nici de lookul tău. Îţi plac combinaţiile de haine în acelaşi ton,dar şi piesele imprimate,iar accesoriile sunt bine-venite. Nu prea alegi culori în contrast,te atrag cele feminine. Nuanţele de bordo pot fi alegerea potrivită pentru partea de sus a ţinutei! Mizează pe tocuri medii,mai ales dacă ai de făcut multe drumuri.

Jachetă,Takko Fashion,99,99 lei

Ghete,Deichmann,129 lei

 

 

Cămaşă,Takko Fashion,59,99 lei

Colier,Takko Fashion,29,99 lei

Geantă,Deichmann,44 lei

La 40 de ani

Ai o familie frumoasă,un serviciu solicitant,dar îţi place viaţa pe care o duci. Îndrăgeşti hainele lejere,dar mizezi şi pe detalii. Accentele de culoare te încântă şi sunt asul din mânecă! Dacă alegi o bluză sau un cardigan clasic,atunci dă frâu liber imaginaţiei,cu ajutorul unei perechi de încălţări deosebite. Pont! Pielea întoarsă poate fi purtată în orice culoare.

Cercei,New Look,49 lei

Ghete,H&M,169 lei

Geantă,Meli Melo,129,99 lei

Cardigan,Takko Fashion,59,99 lei

Bluză,Takko Fashion,45,99 lei

La 50 de ani

E vârsta la care ştii exact ce-ţi place şi alegi haine în care să te simţi comod. Nu porţi tocuri des,în schimb îţi plac balerinii din piele naturală şi faci mici economii pentru a te răsfăţa. Când locul şi ocazia îţi permit,peste bluză poartă şi un sacou elegant,cu care ştii că vei întoarce privirile sau pe care fata ta ţi-l va mai cere din când în când. Chiar dacă ai renunţat la culorile stridente,ştii să alegi accesorii sofisticate,în nuanţe deosebite. 

Balerini,H&M,89,90 lei

Bluză,Eponge,69,90 lei

Sacou,Eponge,129,90 lei

Geantă,Meli Melo,99,99 lei

Cercei,Meli Melo,24,99 lei

Sfatul stilistului-Monica Georgescu,redactor de modă


„Cu ce combin pantalonii cu talie înaltă?“-Elena Munteanu,e-mail

Acest model are pense în zona bazinului,iar până după şolduri se continuă cu volum,deci dacă eşti mai slăbuţă,te poate avantaja. Dacă,dimpotrivă,ai şolduri pronunţate,caută o variantă fără pense atât de evidente. Poţi să-i porţi alături de o helancă într-o culoare-contrast,pe care să o bagi în pantaloni. Deasupra,un sacou uşor cambrat poate fi cea mai bună soluţie,dacă vrei să creezi un oarecare echilibru în partea de sus. Şi un cardigan este potrivit!