Iată care sunt cele trei zodii care iarna aceasta nu vor mai duce grija banilor:


Taur 

Prin natura lor, Taurii sunt predispuşi la câştiguri substanţiale. S-au născut ca să facă bani, iar iarna aceasta îi va satisface din acest punct de vedere. 

Ca de obicei, se afundă în muncă, iar eforturile lor vor fi răsplătite. Saturn se va afla în casa parteneriatelor o bună parte a iernii acesteia, aşadar îţi vei uni forţele cu o persoană sau mai multe, pentru a face o afacere, care îţi va aduce câştiguri substanţiale.


Gemeni

Cea mai bună veste pe care o vor primi Gemenii în 2019 este aceea că salariul lor se va mări. Şi nu oricum, ci se va dubla sau tripla, arată astrele.

Tot ce trebuie tu să faci este să fructifici fiecare oportunitate care ţi se iveşte, la maximum. Nu trebuie să ratezi nici o ocazie de a te afirma la serviciu şi vei fi nevoit să depui mai mult efort decât de obicei, pentru ca munca ta să fie considerată perfectă. Nu vei avea noroc la bani doar în timpul perioadei de iarnă, intervalul câştigurilor uriaşe ţine până în iulie 2019. 


Rac

Cea de-a doua casă a câştigurilor va fi luminată la începutul lui 2019 de Jupiter, motiv pentru care te vei transforma într-o maşină de primit cadouri. 

Nu câştigurile vor prima la tine, ci darurile pe care le primeşti. Şi va fi o armată întreagă de persoane care îţi va dărui, de la rude şi prieteni, până la oameni de la care te aştepţi cel mai puţin.


Sursă: unica.ro