Zona din spatele genunchiului,extrem de sensibilă

Este poate cea mai ignorată zonă de către bărbaţi,însă pielea este extrem de sensibilă aici pentru că trec foarte multe terminaţii nervoase. Câteva sărutări uşoare sau un masaj pot face minuni asupra vieţii voastre sexuale. Şi genunchiul este un punct care nu trebuie ignorat. Insistă asupra acestor zone şi să nu te miri dacă vor ieşi scântei în dormitor.

Abdomenul,o zonă erogenă uitată

Poate că la prima vedere îţi vei spune că partenerul tău acordă o atenţie acestei părţi a corpului,însă cât de mult insistă asupra abdomenului? Cu câteva sărutăribine meşteşugite şi muşchii vaginali vor fi stimulaţi. Nici ombilicul nu trebuie dat la o parte,ci are trebui să fie o parte importantă a preludiului.

Scalpul,zona ideală pentru masaj

Dacă vrei să petreci clipe de neuitat alături de partenerul tău,începe-ţi seara cu un masaj. Şi având în vedere că de fiecare dată când mergi la salonul de înfrumuseţare momentul tău preferat este masajul scalpului,de ce nu ai bune acest lucru în practică şi în intimitatea dormitorului tău? Scalpul este traversat de terminaţii nervoase,care sunt extrem de sensibile la atingere. Astfel îţi vei stimulaţia circulaţia sângelui şi libidoulva creşte.


Citeşte şi:

Descoperă zonele erogene ale fiecărei zodii

Cum reînvii apetitul sexual