Detalii pe Facebook. Click, join, share!

https://www.fb.com/events/110699789720906/


Sute de mărţişoare creative de la designeri români  

Dacă îţi doreşti să oferi un mărţişor cu adevărat special îl vei găsi la #Dichisar. Toate piesele sunt lucrate atent de cei mai talentaţi creatori români de handmade. Te aşteaptă mărţişoare din porţelan, sticlă, argint sau lemn; mărtişoare cusute, pictate, modelate în miniatură + multe altele pe care le poţi personaliza.

BONUS! Cadouri de 8 Martie, mai ales pentru tine  

Da, vei găsi toate mărţişoarele de care ai nevoie, dar să nu uităm că #Dichisar este un târg de fashion şi design. Vino gata să probezi noile colecţii de primăvară, să îţi îmbogăţeşti colecţia cu încă 2-3 genţi, să culegi şi pentru casă ceva frumos.

Prima ediţie de 2X mai mare - 90 de designeri de descoperit  

După 10 ediţii, #Dichisar face pasul cel mare îndeplinind o dorinţă importantă pentru iubitorii de creativitate românească. Ediţia de primăvară va găzdui de 2X mai mulţi expozanţi decât până acum, ocupând şi a 2-a jumătate a Impact Hub cu 2X Fun, 2X Food, 2X Shopping de Mărţişor.

GALERIE FOTO


Detalii pe Facebook. Hai Mărţişor! 

https://www.fb.com/events/110699789720906/


Despre seria de evenimente #Dichisar 

Evenimentele #Dichisar sunt showcase-uri periodice de creaţie românească. Organizate de Breslo.ro în spirit urban şi alternativ, sunt create pentru a da publicului iubitor de frumos ocazia de a-şi cunoaşte creatorii preferaţi într-un loc fun şi relaxat. #Dichisar este construit în jurul unui număr limitat de designeri tineri foarte atent selecţionaţi + activităţi extra din zona beauty&lifestyle. Începând din 2018, este cel mai mare târg de design şi handmade din România, găzduind creaţiile a peste 90 de creatori la fiecare ediţie.

Despre organizatori – Breslo.ro 

Breslo.ro este cea mai mare comunitate creativă din România. Cu 200 000 de membri iubitori de design românesc, platforma Breslo.ro este locul de întâlnire al tuturor celor ce vor să vândă online sau să cumpere produse unicat, lucrate manual. În 10 ani de activitate, Breslo.ro a adunat peste 1 800 000 de creaţii originale şi materiale art&hobby, câştigându-şi locul ca ambasador al handmade-ului autohton.

Cu sprijinul

Magic FM Romania, Unica.ro, Revista AVANTAJE, Revista BABY

Şi suportul media

Metropotam, Modernism Punct Ro, Orasul Meu, 9AM.ro, IQads, SMARK, VinSiEu.ro - Evenimente din Romania, getlokal.ro, The ONE, DivaHair.ro, Karena, Kudika.ro, Garbo.ro, FEMEI IN AFACERI, Click Pentru Femei, Qbebe, Clopotel.ro, SuntParinte.ro, UrbanKid.ro, Copilul.ro, Centrul de Parenting.