În perioada 30 iunie - 7 iulie inclusiv, Summer Fest este dedicat competiţiilor sportive, iar tu eşti invitat, desigur! Fie că vei dori să participi la StreetBall 3 la 3 în perioada 30 iunie - 2 iulie împreună cu prietenii tăi, fie că vei vrea să faci cea mai bună echipă cu colegii de serviciu şi să participaţi la competiţia Afterwork Sports în perioada 3-7 iulie, eşti aşteptat oricând.

Ce este StreetBall 3 la 3?

StreetBall 3 la 3 este o competiţie de baschet marca Sport Arena Streetball, la care se pot înscrie toţi iubitorii de baschet, în mod gratuit, aici, începând cu data de 26 iunie. Competiţiile se vor desfăşura în intervalul orar 12:00-22:00, în fiecare zi din perioada 30 iunie - 2 iulie, în Băneasa Shopping City, în spaţiul amenajat special cu terenuri omologate de baschet 3 la 3. Şi pentru că în orice competiţie adevărată câştigătorii sunt premiaţi, cei care vor fi desemnaţi câştigători vor obţine premii oferite de sponsorii competiţiei

Ce este Afterwork Sports?

Afterwork Sports este o competiţie sportivă între companii, organizată în parteneriat cu Federaţia Română de Sport Corporatist, care se va desfăşura în perioada 3-7 iulie la Băneasa Shopping City, în intervalul orar 18:00-22:00. Te poţi înscrie în mod gratuit alături de colegii tăi de la birou, în echipe de minimum 5 concurenţi, maximum 7, printr-un simplu e-mail la office@afcr.eu.

Intră în competiţie alături de colegii tăi la baschet 3 la 3, volei 2 la 2, darts football şi beerpong şi împreună puteţi câştiga premiul cel mare: invitaţii la prima noapte a festivalului NEVERSEA pentru întreaga echipă, cu transport şi consumaţie incluse.

Aşa cum ţi-ai dat seama deja, Summer Fest este despre distracţia şi atmosfera de party îmbinate cu competiţiile sportive cu premii cool. Aşa că te aşteptăm să joci baschet cu prietenii sau colegii de la job, să joci volei sau trăznitele darts football (o împletire între fotbal şi darts cu reguli împrumutate din darts) şi beerpong (o combinaţie dintre jocul de ping pong cu precizia şi plăcerea unei beri reci savurate în zilele caniculare), iar pe 7 iulie vei afla daca echipa ta este cea câştigătoare.

Credit foto: franciza.ro